kom ihåg.. bara med ett leende kan du komma långt.

-

skriv en person..

.. som du älskar av hela ditt hjärta - daniel helin
.. som du skulle offra livet för - daniel helin & carin jungfall
.. som är den som smartaste du känner - josefin svensson
.. som alltid får dig på strålande humör - carin jungfall!
.. som får dig att le när allt känns tungt - carin jungfall
.. som är den omtänksamaste du vet - carin jungfall
.. som är en bitch - jonathan hägg
.. som är en fjortis -
.. som är en föredetta bästa vän - sabina dizdarevic
.. som är snygg - daniel helin, helt klart!
.. som är osmart -
.. som är en riktig vän - carin jungfall
.. som är din älskling - daniel helin
.. som är den galnaste du vet - carin jungfall ;)
.. som är den konstigaste du känner - finns nåra stycken
.. som är underbar - carin jungfall & daniel helin
.. som är dum -
.. som du kan prata med om allt - carin jungfall
.. som är din barndomsvän - johanna berggren
.. som du saknar - finns nåra stycken där med
.. som betyder mest -  carin jungfall & daniel helin <3
.. som du har spenderat mest tid med - carin jungfall
.. som du var dum imot när du var mindre - ingen, tror jag
.. som du tycker är snäll  -  carin jungfall
.. som du har sportat med -  carin jungfall
.. som du skulle vilja krama just nu - daniel helin
.. som du inte har träffat på länge - caroline sundqvist
.. som du vet saknar dig -  daniel helin
.. som du träffade idag - carin jungfall
.. som du tycker är söt - DANIEL HELIN
.. som du ska träffa när du gjort klart den här listan - sängen


och nånstans där så blev jag den jag är nu.

Hojja, vad gör jag vaken nu egentligen? Jo juste för har suttit och hållt på att fixa den hära jävla bloggen, och innan de klickade till för mig hur man skulle göra, och sen när jag väl började fatta så blev det helt cp, men till slut så fixade allt sig. Har dessutom suttit och kollat igenom massa bilder, och en jäkla massa mappar har jag med bilder i. Kanske på tiden att rensa? ne usch, det är alldelens för jobbigt och långtråkigt! Men under tiden som jag kollade på bilderna så stoppade jag in "lite" bilder på mobilen också. Fan när man kollade på bilderna så snacka om att man har förändras! Så jäkla roliga minnen man har varit med om också. Och tappat kontakten med nåra stycken dessutom. Jävligt synd det! Nåja under tiden så har jag ju skaffat mig nya och bra vänner osv, och det är jag glad över.

Nog om det så sitter jag och skriver med katti och jonte h på msn. Vilket snack alltså :o Tror nog bara att vi alla är övertrött. Känner mig dessutom helt seg i kroppen, det ända som jag behöver nu är sömn! Men kommer väl inte loss ifrån dom hära. Enligt katti så ska jag vara uppe med henne till 05:30! Men drömma kan man ju alltid ;) Nu ska jag gnälla lite också. För jag tycker att de borde bli onsdag. Fan känns som att hjärtat kommer hem om 100 år först, och idag är det bara söndag! Aja, bara bita ihop och ta den dag som kommer. Finns ju inte så mycket mer att göra åt saken. För ska ju ändå vara med han direkt han kommer hem, och då blire att sova över hos han dessutom, asså kan de bli mysigare och bättre?! nej!

Ne nu ska jag ta med mig mitt onödiga inlägg och sova, tror jag.. Ne nu ljög jag nog. Men iallafall sluta och skriva om helt ointressanta saker och ja..

pusssssss!

Jag har varit vaken hela natten, känt om hjärtat sitter kvar.

Fredagen blev väl inte riktigt som planerat. Skulle ju vara med danne, men det blev bara massa tjorv. Så istället var jag med carin, vi gjorde väl inte nått speciellt heller förutom att vi satt och garva åt allt "ovanligt". Senare kom danne,nikke och jesper h. Fast dom drog lika fort för dom skulle till jonta och hämta nått. Så jag och carin satte oss vid datorn och kollade riverside, och pratade om allt möjligt. Juste, vi for ju på statoil och köpte b&j's. Sen kom danne, jesper h, nikke och macke till carin igen. Och ingenting gjorde vi förutom att dom skulle till katti hela tiden och sa att hon och jonte skulle.. äh ja. För jonte ringde ju och frågade om han fick komma så han och jacke m kom ju. Så ja ett helt gäng var vi hos carin. Men jag vart så förbannad på.. ja. Så jag drog till carins andra lägenhet där vars jag fick vara för mig själv, för just då behövde jag verkligen det. För tusen tankar snurrade runt mitt huvud, hade sån panik, så visste fan inte vad jag skulle göra. Men efter ett tag så kom carin dit för dom andra skulle dra på statoil.. Och ja som jag har sagt innan "vad skulle jag göra utan dig carin?!" ingenting blir bättre när du inte är vid min närhet :( Så danne skulle komma, för skulle prata med han. Och trodde att han skulle komma själv, men ne hela högen kom tillbaks förutom jacke m, tror jag att de var, hade inte den tiden att ha koll på det då. Men inte för att det gjorde nå. Kul med lite folk, men inte när man verkligen var på botten. Men allt fixade sig, jag och danne redde ut allt. Så nu vill vi båda bara att de ska bli onsdag! För då kommer han hem och då ska jag sova med han, myyyyyyyyyyyys!

Idag vaknade jag vid halv ett tiden, och blev väckt att carin dessutom. Nå blev man lite smått irriterad när man hade varit vaken till 3,4. Men det var bara att bita ihop och hoppa upp ur sängen, eftersom att det går inte att vara sur på min pärla! Om man tänker tillbaks på alla våra 10043524 bråk, så nejtack. Avstår gärna ifrån bråk. Senare plockade hennes mor upp oss så for vi och hämta mat på frasses och stumpan bjöd mig dessutom! :) fyfan åt ett barnmål och åt inte ens upp hela, mådde så äckligt illa efter de. Och de berodde nog på för att jag hade ätit macka innan det. Nåja nu ska jag ta och leta fram nått gött ur skafferiet och slå på en film.

pöööööööööööss!

it hurts

Jag tror inte att du själv tänker på hur jobbigt det är när du gör så hära..


Jag älskar dig

jag älskar dig

armbandet som jag fick av hjärtat, love it!


Jag bara blundar, lyssnar & njuter av min värld.

Jajuste.. Sov hos hjärtat inatt, och fortfarande alltid lika mysigt! (y) Vi vaknade väl omkring vid två tiden idag. Men ett minus är att man alltid vaknar när han pratar i sömnen och har sig, men gulligt att lyssna vad han säger. hihi :) Sen efter ett tag så kom macke också , så jag drog till carin då.
Nåja, när vi väl kom till han så öppnade han sin julklapp av mig och jag öppnade den jag fick av han. Gissa vad jag fick av han? Jo ett jätte fint armband. Och för dom som är idioter och tror "ahh, säkert ett från dollar store" wrong! Ska slänga upp en bild sen på hur den såg ut, så jäkla fint! Tack än en gång hjärtat ♥ Och idag sa han att jag hade fått en julklapp av hans mor, och de är ju hur gulligt som helst av hon! :) Men har inte fått det ännu.. Och köpte även en julklapp till carin, fast hon fick välja vad hon vela ha istället. För kom inte på så hära mitt i allt vad man kunde köpa och de var brådis med det, och det blev en stickad tröja. Idag är det ju också uppesittakväll så kvällen blir att tillbringa med världens bästa! Sen får man se vad som händer och fötter. Ne nu ska vi bege oss vidare, så vi hörs!

pösssssss!

you make me really pissed off


I'm not silly I'm just a girl

Jajo, vaknade för ett tag sen. Blev heller inte nå julavslutning för mig, för att min äckliga fader inte han hämta min klänning! Hojja vad irriterande. Aja, fick ju sova längre. Men nå hade man ändå velat gå och se dom som skämmer ut sig på scen! ;)
Nu på ett tag så ska jag&carin fara och julhandla med cassi. Under tiden så ska jag fundera på om jag verkligen vill ha dom där skorna som jag la undan igår. Senare ikväll blire att sova hos hjärtat mitt. Blev bara en snabb uppdatering hära för nu måste jag kila, måste göra iordning mig. Hörs!

fin middag hos david

Haha, eller vad man nu ska kalla de :-D och de blev ett andra mobil inlägg nu. jag , jenny , emma , firren och david sitter här och väntar på att käket ska bli klar. Och de är nämligen david som är "kocken" haha. Sen blir det att fara till annika , för jag och carin ska vara barnvakt till cassi:) sen skulle jag nog vara med danne när han har slutat träningen. Men de var inte säkert för han skulle kanske på lussevakan. Men vi får väl allt ta och se vad som händer och fötter. Ne nu ska jag ta och se hur de går för dom här.. Poaaaaass!

ungefär så här förbannad är jag just nu!


se dig för, här kommer lyckan.

Och jag hade rätt igen..

Vaknade vid 11 tiden, så ringde carin mig och bad mig komma till hon. När jag väl var hos henne så slog vi på en film "flickan som lekte med elden". Hann bara se den för sen plockade pappa upp mig så skjutsade han mig till elin. Hämtade ett gäng med kläder, som jag har samlat på där. Dessutom var de inte alla kläder, fattades några tröjjor osv. Men dom skulle hon leta upp när hon hade fått sin garderob, för då skulle hon tydligen städa. Vilket de aldrig kommer att bli. Men det blir hon så illa tvungen. Försöker fixa fram alla mina kläder nu, för flyttar ju när som helst. Ja, visst kommer man sakna famlijen. Men det blir bara bättre det hära. Tänkte med skolan osv. Imorgon blir det också att fara på stan med carin :) För vi hade tänkt oss att köpa julklappar till danne och niklaaaaas. Vilket kommer att ta år, eller ja vet ju typ redan vad jag ska köpa till han. Sen blire att vara med hjärtat :) Nåja nu ska jag ta och leta fram mer kläder, som säkert finns i källaren också, lääääskigt. Sett spindlar dära och hatar verkligen spindlar. Fyfan!

poassssssss!

Mobilbloggar

Är vad jag gör just nu. Har aldrig gjort de , så var bara så tvungen att göra de just nu :p men räkna inte med att de kommer att bli ett långt inlägg. Kom för ett tag sen från hjärtat. Vi gjorde väl inget speciellt typ de samma gamla vanliga kollade tv och bara myste!(y) och en sak som jag verkligen hatar är att sova utan han. De är verkligen meningslöst! :( nåja, nu ska jag inte sitta och deppa över de. Ska ju ändå vara med han på fredag. :) nåne nu ska jag sova. Börjar bli rätt så trött. Tänkte försöka orka upp till skolan imon. Vilket de inte lär bli. Nåväl, de får vi allt ta och se imon.. Pössssss!

slänger in en lista också.



KOMPISAR:
1. Har du nån bästa vän? ja
2. Är du ofta med dina vänner? jadå
3. Vad brukar ni hitta på? snacka skit och skämma ut oss som vanligt. Det är vi bra på, eller hur carin ;)
4. Bästa minnet med nån vän? ojoj, det är många
5. Säg namnet på någon riktigt bra vän? carin!
6. Kan du vara dig själv med dina kompisar? ohja
7. Har du hatat din bästa vän? mja,
8. Litar du på din bästa vän? ja
9. Har du många vänner? tillräckligt.
10. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? ja.
11. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? ja.
12. Vart bor din bästa vän? Gällivare
13. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? mjae ? ;)
14. Har du ljugit för någon kompis någongång? mjo
15. Har någon kompis ljugit för dig någongång? yes
16. Ljuger du för dina vänner ofta? nej
17. Ställer du upp för dina vänner ofta? så mycket jag bara kan.
18. Vilka/Vem är du mest med från din klass på skolan? carin och carro

KÄRLEK:
1. Är singel nu? nej.
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? långa
3. Är du redo att satsa på ett seriöst förhållande nu? ohja!
4. När hade du sex senast? igår
5. Har du kört oskyddat sex? yes
7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? ja, jag har dumpat någon men inte ångrat mig
8. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? japp
9. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? nej, bara omoget
10. Haft sex på fyllan? ja
11. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? nix
12. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? att jag då har!
13. Sparat något från ett gammalt förhållande? nej
14. Somnat gråtande pga kärleken? m
15. Varit på en blind date? ne
16. Har du lätt att bli kär? nja?
17. Har du någonsin varit kär? jodu
18. Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? tyvärr ja

SISTA SOM:
1. Du fick en puss av? daniel
2. Sov med dig i samma säng? daniel
3. Du delade ett riktigt skratt med? carin, måste det ju helt klart vara!
4. Du gick på bio med? carin
5. Du höll i handen? daniel
6. Du gick på stan med? amanda
7. Du delade en pizza med? petra
8. Du ringde? pappa
9. Skickade ett sms till dig? jenny
10. Du kramade? daniel
13. Du skrev med på msn? daniel
15. Du åkte bil med? mamma&pappa
16. Gav dig en komplimang? daniel
17. Du åt med på resturang? amanda
18. Betalade något åt dig? var väll mamma eller pappa
19. Grät inför dig? hm, jenny tror ja?

BOENDE:
1. Bor dina föräldrar tillsammans? ja
2. Om inte vem bor du mest hos? -
3. Har du eget rum? inte ännu
4. Egen dator? nej
5. Egen tv? nej
6. Egen DVD? nej
7. Boxer? nej
8. Internet? nej
9. Vilka färger går i ditt rum? har inte eget rum ännu
10. Har du kalsonger på din golvyta? nej
11. Får man plats att sova fler än en i din säng? jo
12. Är köket stort? nja
13. Ismaskin? nej
14. Micro? ja
15. Glass i frysen just nu? vetinte
16. Fler än ett badrum? nej
17. Badkar eller dusch? dusch
18. Tvättstuga? ja
19. Balkong? ja
20. Bra grannar? vetinte, bryr mig inte heller

DIVERSE:
1. Favoritfärg? svart,vitt,grått rosa osv
2. Mobiltelefon? sonyericsson C901
3. Skola och program? sjöparksskolan
4. Oskuld? nej
5. Senaste film du såg på? vetinte, var nån film jag kollade på med danne. Men minns inte vad den hette
6. Senaste låten du lyssnade på? rihanna
7. Vad står det i ditt äldsta sms som du har kvar i inkorgen? halloj snygging :) - daniel
8. Hur många timmar har totalt pratas i din telefon?  orkar inte kolla
9. Hur många SMS har du totalt fått på din telefon? orkar inte kolla
10. Hur många SMS har du totalt skickat ifrån din telefon? orkar fortfarnade inte kolla cp!
11. Vad åt du till middag igår? pizza
12. Har du duschat idag? nej, men ska göra det snart
13. Vad var det senaste du sa till din mamma? klockan åtta ska du klippa mig, hejdå
14. Vad var det senaste din mamma sa till dig? va?
15. Har du skolkat någon gång? jepp
16. Är du en svartsjuk person? beror på
17. Går vänner före en partner? asså
18. Kommer du bra överrens med din familj? nej
19. Vad ska du äta till middag ikväll? vetinte.
20. Har du några syskon? jajjamen

jag saknar dig

hjärtat mitt!

ni ser ju att jag har ny header. Juste, nämligen världens sötaste caroline har gjort den. Tack gumman ! :)
Idag har jag hunnit med att ta en 25 minutare i solariumet! Sen så har mamma färgat bort utväxten min. Skönt! (y) Så på samma veva så hann hon med att klippa mig, blev bara lite uppklippt. Inget speciellt. Men har ännu inte hunnit med att duscha, och tvätta en maskin. Vet de är sent. Men är man som jag och sparar allt till sist så får jag ta och allt skylla mig själv. Nånå nu väntar duschen på mig så vi höres.


poaaaaaass!

jag har världens finaste pojkvän ♥

Har varit dålig på att uppdatera, jag vet. Men har verkligen inte haft orken.. Har mest varit med söt hjärtat Daniel :) Och har haft världens mysigaste helg, eftersom att jag har sovit hos hjärtat hela helgen. Ne nu måste jag hoppa i duschen och sen ska jag vara med Daniel. Så det blev bara ett kort inlägg hära. Lovar på ett bättre nästa gång.
pössssssss!

orkar inte blogga så slänger in en lista istället

1. är du kär? - ja!
2. har du snusat? - prövat
3. har du fimpat en cigg på nån annan? - nej
4. har du legat i sängen brevid en kille? - men ja
5. har du blivit dumpad? - ja
6. har du blivit slagen allvarligt? - näe?
7. tar du droger? - hell no!
8. Stjärntecken? Jungfru
9. har du pussat en tjej? - ja
10. hatar du någon? - yes
11. älskar du någon? - ja!
12. har några av dina vänner svikit dig? - tyvärr ja
13. har du djur? - jo
14. har du legat brevid en tjej i sängen? - ja
15. hatar du dig själv? - nej
16. gillar du orange? - de beror på
17. har du haft/har oskyddat sex? - ja
18. har du nån sjukdom? - nix
19. har du skämt ut dej för den du gillar? - har jag säkert
20. har du en gris? - nej
21. har du en plattång? - jopp
22. har du en bror? - nej
23. har du sjukt bra humor? - men som faen
24. är du brunett? - nej, men blir det snart
25. gillar du att stå i duschen flera timmar? - ibland ja
26. tycker du om hästar? - nej
27. har du en hund? - ja
28. har du skilda föräldrar? - nej
29. har du gått på simskola? - ja
30. har du sagt bög till en kille? - ja
31. har du sagt fitta till en tjej? - ja
32. har du fuskat? - ja
33. har du en teve på ditt rum? - nej
34. har du lunar? - nej
35 har du msn? - ja
36. har du en syster? - ja
37. har du bruna ögon? - nej
38. gillar du att fota? - ja
39. har du sett dig själv brinna? - nej, haha
40. hjälper du dina vänner? - gör så gott jag kan
41. gillar du tacos? - ja
42. tycker du att du är söt? - nej
43. har du dansat? - ja
44. har du spelat fotboll? - nej
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - ja
46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - jodu
47. har du ätit sniglar? - men usch, nej!
48. äger du en locktång? - ja
49. gillar du att tugga tuggummi? - ja
50. borstar du tänderna varje morgon och kväll? - klart!
51. gillar du kläder? - oh ja
52. Hatar du falska vänner? - att jag gör!
53. gillar du räkna matte? - vem gör de?
54. älskar du någon nu? - yes, min underbara pojkvän! :*
55. Har du gråtit inför en vän? - alldelens för många ggr
56. kan du sjunga? - ja, men kan inte påstå att det låter bra
57. Har du sett nån dö? - nej
58. säger du vad du vill? - antagligen
59. Är du stor? - ;s
60. vad är ditt hela namn? - Linda olofsson
61. kan du tala spanska? - nej
62. är du kortare än 1.60? - yes, kort och stolt
63. älskar du sommaren? - ja!
64. älskar du vintern? - hatar*
65. har du mer än 6 par skor? - jadå
66. brukar du sjunga när du är i duschen? - haha jodu ibland ;)
67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? - yes
68. har du mer än 3 par mjukisbyxor? - japp
69. gillar du att städa? - beror på vilket humör jag är på
70. gillar du att sova länge? - älskar*
71. har du vart med om en olycka? - nej
72. är du förvirrad? - ibland
73. har du mer än 6 par byxor? - ja
74. har du förlorat en vän? - m
75. gillar du att shoppa? - att jag gör!
76. har du varit i paris? - nej
77. gillar du ormar? - nej
78. klarar du dig själv? - jeop
79. har du lagat mat? - ja
80. är du klantig? - enligt mig så är jag inte det ;)
81. har du foppatoffler? - ja
82. har du mer än 20 låtar på din data? -
ja
83. sminkar du dig innan skolan? - ja, när jag orkar
84. har du träffat en kändis? - ja
85. har du mer än 7 par nagellack? - ja
86. har du busringt? - haha jodu
87. har du skällt på din bror? - har ingen bror
88. har du en vän som skiter i dig? - vänner skiter inte i en, eller?
89. har du velat göra saker men vågar inte? - har hänt
90. sover du med nått gosedjur? - nej
91. har du åkt nånstans utan att du får? - ja
92. vill du bara bort ibland? - jodu
93. har du tältat? - ja
94. har du bränt dig? - ja
95. har du lekt med levande ljus ? - ja
96. har du lekt anden i glaset? - haha, ja
97. skäms du ibland? - ibland ja
98. bor du i skåne? - nej
99. gillar du hip hop/rap musik? - ja
100. är du på sista frågan nu? - värkar de som det eller?
101. är du singel? - nej
102. har du flygt flygplan nån gång? - nej
103. har du kul just nu? - jätte
104. är du blyg? - beror på

dra åt h-vete!


hur kan en människa ha ett sånt hjärta,
att vela förstöra något sånt här?


vi båda släppte taget om varandra, och det var ju det sista vi skulle göra!


denna dag minns jag så väl! Hade nog aldrig haft det så kul som då ♥


tusen tankar, flera drömmar, en verklighet.

Jag stängde ut allt prat om vad folk sa om dig. För mig var du en riktig vän!
Du stöttade och ställde upp för mig, när du kunde och de uppskattade jag.

Men för varje dag visade du mer och mer ditt riktiga "jag"
Och tanken får mig bara att må dåligt! Men nu vet jag iallafall vars jag har dig.

Men nu stryker jag ett streck över allt som har med dig att göra.


RSS 2.0