det är då jag önskar att jag kunde stanna tiden..

skriver bara ett kort inlägg om helgen.

fredag: for runt på stan som en galning med emma, sen hoppade jag i duschen och började fixa mig. När vi var klar så drog vi vidare till jenny och david. Efter ett tag så kom ronja, så började vi dära lite smått. Sen plockade alle och simon upp oss så for vi till simon var dära i 10 min typ, så gick vi och mötte ida. Fortsatte till andreas och maria, trevliga folk! Senare kom josefink och ronjaw. Micke bäck och robin värnberg skulle också komma men jag, ronja och ida han dra vidare till alle, där vars det var lite folk också. Men det sög, så gick och pratade med mitt hjärta ett tag, efter ett tag så kom sara och cissi och skjutsade mig till jenny och dom. Satt dära med dom ett tag sen for vi ut och åkte ett tag. Orkar inte berätta nåmera, blev en tidig kväll för mig somnade redan vid halv tolv, och vaknade upp med 18 missade samtal av olika personer och 5 sms, har haft ljudet på och fattar inte hur fan jag inte har vaknat av det. Helt sjukt!

lördag: Vaknade vid halv tio tiden, var pigg som fan! Sabina ringde mig efter ett tag och sa att jag skulle komma dit för hon hade tydligen massa och berätta, vilket stämde! Så kom sanna var med dom ett tag sen for jag vidare och gjorde mig iordning, vid 18 tiden så mötte jag daniel, så gick vi och åt på thai. Hans mamma hade bokat bord till oss, gulligt av henne! :) sen for vi till han och tog det lugnt åde, häärligt. Det gillar vi! :)

söndag: vaknade jag och hjärtat tidigt. Nämligen vid halv 11, tidigt för oss iallafall! Så legade vi kvar i sängen och myste till 11 ungefär. Sen var han tvungen att dra till ishallen och hämta nått, jag vet att ni anteckar! sen kom han tillbaks, så gick vi och duscha, mys! Var hos han till halv fyra ungefär så kom pappa och plockade upp mig. Saknar redan mitt hjärta och får inte sova med han fören på torsdag!!!! :( Ne nu ska jag sluta deppa och slå en pling till eveline, sen blire film!

bjuder på en bild från fredags, haha.

emma, jag och jenny :)

you're the only one that I want to have! ♥



För du är det finaste jag vet

när allt annat här är falskt och fel..


If you don't want me to leave, then don't push me away..

Inte blivit att blogga på ett tag, ni vet ändå vad som har hänt under tiden, det samma vanliga. Sovit med mitt fina hjärta, skolan osv. Ja ni vet ju.

Och har dessutom hunnit med att gått och blivit förkyld, och det gillas inte! sjukt jobbigt, helst på kvällarna då man ska sova så kan man ju knappt andas ur näsan, helt täppt i näsan! och hjärtat har ju farit till piteå, tummen ner åt det! Men blir ändå att sova med han på måndag, myyyyyys! Juste, kollade just på tv.nu och såg att det var massa bra på tv idag! kommer ju inte heller att kunna se alla filmer, för att vissa är ju säker samma tid åde. Ne leva bara visa att jag lever för nu ska jag sätta mig framför tvn.

puss!

men lik förbannat så väntar jag ändå.

Kan börja med att berätta kortfattat om fredagen, vid sju tiden så knatade jag och emma till cissi. Vars jenny, sara och jenny var. Dom satt dära och smådrack lite, inte jag då, men dom. Sen skulle dom dra på krogen. Efter ett tag så drog dom ju med taxin, jag for med en bit. Resten gick jag. Skulle till hjärtat och sova med han.

Vaknade vid 12 tiden idag, lega och drog mig i sängen minst till kl 2, härligt! Sånt gillar vi. Sen satt jag och kolla när nörden satt vid datorn. Jag vet att det hära är jätte intressant! Efter ett tag så drog jag till cissi, för hjärtat skulle till gymmet. Fast cissi mötte mig halva vägen, så jag slapp gå ensam hela vägen. Tur det :) Nu har vi hunnit med att kolla "hus i helvetet" nyaste filmen, jag vet! *host* Vi ska väl på stan en sväng också, sen får man se vad som händer och fötter. Juste, snart är det även alla hjärtans dag, det är ju så mysigt! Den ska vi tillbringa med den som vi älskar allra mest. Så jag kommer själv att tillbringa min med mitt hjärta! Och blir att sova över hos han då också, mys! Glömde även att säga att syster fyllde 21 år igår. Så grattis i efterskott till hon.

Ne nu ska jag bege mig vidare så, vi hörs!
puss

and it's getting harder and harder everyday..


So promise you'll be careful with my heart?

alla vi älskar väl fredagar!

tänkte väl det..

Ja idag så är de ju som sagt fredag. och det gillar vi åt helvete! Blir nämligen att vara med snyggingen cissi, som jag säkert har skrivit innan i nått inlägg. Men skit it, går att skriva en gång till. Vi hittar väl på nått galet som vi gjort alla andra gångerna, voivoi ;) sen när hjärtat har slutat träningen så blire att knata till han, ska dessutom sova över hos han, bättre kan det inte bli! Juste, har inte sovit en endaste jävla blund inatt! helt sjukt kan inte sova. Har legat i sängen och vänt & vridit mig. Vars har min skönhets sömn tagit vägen?! Får väl skylla på daniel den hära 8676:e gången, för att jag inte sover med han :$ för när jag sover med han så sover jag som en prinsessa!

Under den tiden som jag har varit vaken och inte kunnat sova så har jag tvättat, kollat 2 and a half men, pratat med hjärtat i tele en timme typ, osv. Vet att jag skriver om helt ointressanta saker. Men har verkligen inget annat för mig så kan lika gärna sitta hära och klottra. Ingen idé att gå och lägga sig heller, ska ändå upp om 1 timme. Sitter hära och lyssnar musik i högsta volym också. Ingenting finns det att göra heller. Nog för att jag behöver bara stå ut i en timme, men ändå. Ne nu ska jag kolla vidare här.

puss på pillan!

livet är en fest

kom väl till hjärtat vid 12 ungefär igår, sent jag vet. Men vad gör man inte för att få sova med en sån snygging! Han hade nämligen varit i kiruna och spela match, så ett bra tag fick man vänta på han. Var ju ändå med sabina sen gick vi förbi jenny ett tag och var social med hon, så kollade vi andra avenyn. Sen nån annan konstig serie.

Kom hem vid 5 tiden ungefär, och bara suttit vid den hära tråkiga saken. Måste också börja med att plocka fram alla mina kläder och dom övriga sakerna. Men först måste man ju kolla klart family guy, och stewie han är ju grym! hehe, ne nu ska jag fortsätta kolla family guy, som jag sa innan då. Sen blire att kolla the vampire diaries!

puss!

måste bara..

lägga in två nya bilder som "jag" fotade på hjärtat


det var väl igår, eller? ;)
jag älskar dig, glöm aldrig dom orden!

u look beautiful all the time.

det tråkigaste som finns är verkligen att blogga! Kan börja med att jag har sovit hos hjärtat från söndag tills idag, och blir att sova med han imorgon också. Säger då bara "finns inget mysigare än att sova med mitt hjärta!" och just nu sitter jag och kollar simpsons, har ändå inget annat för mig så. Nåja vela bara visa att jag fortfarande lever, ska sätta mig framför tvn nu.

puss!
jag älskar dig daniel

jag önskar att jag var en sån som inte tänker alls.

sov hos mitt hjärta inatt då, me like! vi lega och kollade tv och skrattade åt de minsta lilla. Ja, ni känner ju linda olofsson så. Fick dessutom så jäkla ont i ryggen, så daniel hade inget val. Utan han fick massera mig, sköönt! åh gud vad jag pratar om intressanta saker.

Idag for jag till jenny vid 12 tiden, var där ett tag. Sen drog vi vidare till stan och mötte angelica. Hon skulle försöka hitta nå fint av hennes present kort på jive (måste antecknas!) och det lyckades hon bra med också. Efter det så drog vi till sabina satt dära ett tag, behövde verkligen prata med sabina. Nån som iallafall förstår en! Sen drog vi till jenny igen, satt dära ett tag. Då malle ringde henne efter ett tag, så jag och jenny drog med bussen till mbgt. Just när vi kom innan för dörren så kommer malle ner för trapporna och ser bara jenny, och säger "vi ska spela ett nytt spel som jag har köpt! Vars är linda?!?!" haha, nå är hon allt rolig. Nåja så vi satt igång me att börja spela gh, kul var det då. Men det är bara när man är med malle! Finns nog fan ingen roligare människa än hon alltså! :) världens humor har hon. Passar ju mig! Sen käkade vi, fyfan vad gott det var. Vet inte vad de hette, men gott! Sen fortsatte vi spela spela och spela, färgade håret på jenny också. Skulle dessutom göra blonda slingor på emilio, men han skulle till benna osv, ja. Sen hoppade jenny och malle i bastun. Dom skulle/ska ju på 30-års fest! Så under tiden dom var i bastun så nördade jag vidare. och ett stort minus för denna dagen var att jag skulle egentligen vara med världens finaste caroline. Men tror ni att jag han med det eller?!?! nej, så sjukt störande! Men skulle väl vara med hon imorgon också tyckte jag att hon surrade om, och vi får hoppas på att jag hörde rätt, saknar min galna snygging nå förjävligt mycket! Ja om jag nu är med hon imorgon då så ska jag dessutom sova över hos hjärtat, häääääääärligt! Måste också hinna med att köpa en ursnygg tröja som jag hittade på stan idag, och det stänger ju 2, lycka till! Ne men allvarligt måste ha den! Vet ni vad jag har kommit fram till? att helgerna mina har blivit dubbelt så roligare! om man jämnför med förr.. Har världens finaste pojkvän, och jag älskar han mer än allt annat! Sen världens finaste bästavän caroline! och allt, kan inte mer än att älska livet. Ne nu orkar jag inte skvallra nåmer om mitt liv era nyfikna jävlar ;) ska nu bara vänta på sega sabina att hon kommer från statoil med tim. Efter det så ska vi tvätta, för det behövs verkligen!

puss på fitthåren!

02:18

och är fortfarande vaken.. asså vetinte vad det är med mig, orkar knappt skriva nå många rader i bloggen, så blir jag less. Kan iallafall säga att jag sov hos mitt hjärta i måndags till tisdag sen från tisdags till onsdag. Blir dessutom att sova hos han imorgon (idag) bättre kan de inte bli! vela bara säga mina intressanta saker, för nu ska jag fortsätta prata med emma i telen och slå på en film.

puss på fittan!

varje dag..

så undrar jag vars min finaste ängel har tagit vägen?

hon som alltid fanns där, stöttade en till 100%!
om man var lessen eller irriterad så lyckades hon alltid
säga nått bra, så man blev lika fort glad igen.
fanns inte en enda gång som man inte skrattade
med hon. man var alltid på så bra humör när man
var med hon, vi lovade att inte släppa taget om varann
för det var det sista vi skulle göra. men oturen kom.
du släppte mitt tag, hittade mycket finare vänner.
var glad för din skull, men samtidigt ledsen.
eftersom att det var min finaste bästavän, som
hade släppt mitt tag, hon som jag kunde säga allt till!
hon som jag verkligen litade på, och gör det fortfarande.
gör bara så ont att veta att hon inte finns där längre..

så vill bara säga, tack för alla underbara tider som jag fick
dela med dig. jag älskar och saknar dig, caroline sundqvist!



jag lovar dig, du betyder nånting ♥

ville bara säga att igår var det 4 månader med världens underbaraste.
J A G Ä L S K A R D I G !

när ens hjärta inte snart längre orkar slå för två..

aldrig har nån kille gråtit framför mina ögon sådär som du har gjort, jag älskar dig! förlåt.. ♥

RSS 2.0