jag orkar inte ..

-             

jag har saknat er

vaknade vid 10 tiden idag av att köhlers hund var uppe i sängen i bet mig i håret , osv. Plus att hon ändå skulle iväg då så jag drog vidare till carin och slog på skräckfilmen som jag hade laddat ner igår. Sen slog jag på Ewa&Adam (mobba mig inte, de e cåååwlt!) haha.. Nåväl så somnade till den. Hade ställt klockan på 14:30 för att jag skulle också på möte. Så när klockan närmade sig 3 så drog ja på mötet. Sen får jag till kåkstan med mami&papi. Kan faktiskt erkänna att jag har saknat dem! Har ju inte sett dom på ungefär 2 veckor så! :/ När vi var på kåkstan så träffade vi malle,linda & maria<3 och maria hon såg lite bättre ut iallafall, men hon var fortfarande i sin ''lilla'' egna värld och såg lite smått bekymrad över nått ;o Senare begav vi oss vidare till konsum och handlade lite. Sen skjutsade papi mig till carin skulle bara upp och hämta lite grejjer och under tiden så for han på rimi så sen kom han tillbaka och då skjutsade han mig till gölleungen evve :) Så satt vi dära ett tag för hon skulle föra över nå grejjer till sin mobil. Sen begav vi oss till stan och där var de lika dött som vanligt , så efter ett tag kilade vi till evve (hennes farsa) och blev sittandes på datorn som vanligt -.- och nu springer hon runt hära o plockar undan massa grejjer, hon har hunnit med att plocka undan disken, damsugat o plockat runt hära. Kanske evve blir den nya städerskan på skolan? vem vet ;) haha ne nu ska vi inte vara såna. Ne skulle bara visa att jag lever. Så ..

puss!

-

ändrade planer blir att gå ut och promenera med min söta josefin strax! :)

pössss


a drop in the ocean

ja visst ja..  vaknade vid 2 tiden, usch! alldelens för länge för mig. Måste fan vända på dygnet. Skolan börjar ju snart och allt! Ne imorgon har jag bestämt att jag ska vakna kl 10! Eller iallafall försöka. Nåja, idag när jag vaknade gick jag och sminkade mig direkt :o för evve den slynan hade ringt mig 150 ggr! & när ja väl vaknade så stressade hon mig, för hon hade väntat hela dagen på mig. Så de var väl bara att gör som hon sa då. När ja mötte henne så for vi med cykeln till stan och kollade vilka som var dära. Det var väl nåra st som man såg.. Men inga direkt man brukar prata med. Eller ja sanna o dom. Men palla -.- Sen for vi o mötte mattias vid hägen och då fick han en dum idé att han skulle köra oss alla på Evves cykel! :o Det gick ett tag tills evve inte pallade nåmer :b Så vi satt hos mattias ett tag och tog de lugnt, sen sa caarin att jag skulle komma och käka hos henne så ja for dit & sen var jag med evve igen. Och tog de lugnt som vanligt. Ids inte skriva vad vi gjorde. För de är helt ointressant för att skrivas på bloggen :o Så for till carin igen vid halv 10 tiden så kom nikke&filip efter ett tag. Det söööög! så gick ut istället och pratade med evve ett tag om *hemlisar!* ;) Efter ett tag gick ja in så for nikke&filip efter en stund, Och carin for lika fort till nikke o ska nu sova över dära tills imon. Så sitter nu hära ensam hos carin. Har laddat ner en skräckfilm som blir att se ensam! :o så ja.. ska försöka få mig att sluta oroa mig för min syster! (♥) därför blire att se film.

puss!


i don't wanna be alone

vaknade idag vid 12 tiden av att evve väckte mig :o så de blev att slå på en film. Jag och carin chillade i sängen till klockan 5. Så då började vi att göra oss i ordning o for vidare till tess. Då kom nikke dit efter ett tag så satt vi dära o pratade. Senare drog vi på gojjan och hyrde film och påvägen dit så kom pontus. När vi väl då var hos carin så såg vi filmen och jag kan säga er, den S Ö G ! Ingen film som jag rekomenderar er. Fan att jag har glömt bort vad den hette ;o nåja så sen drog vi ut o kollade vilka som var på stan o de. Men lika dött som vanligt. Så då for nikke till sps o ja o carin tog en promenad lite över allt, och pratade om allt mellan himmel och jord! tack carin för att du finns! <3

ne nu ska jag ladda ner nån bra film att se, sen blire bädden för min del.

puss!


såra mig, de är du bra på

idag vaknade jag vid halv ett tiden, av att carin kom in i rummet. Fast de var bra de, annars hade jag väl sovit bort dagen. Som vanligt. Nåväl idag var jag med söta eveline mötte henne vid banken så for vi o cykla på stan och kollade läget. Och två idioter gick efter oss hela jävla tiden. Men sen svängde dom vidare. Creepy! Sen drog vi och pratade med Tilda. Snacka om att man har saknat denna brud alltså! inte sett henne på hela jäkla sommarlovet. Aja, sen for på stan igen o kollade. Efter ett tag så drog vi till hennes farsa och satt o nörda data! ovanligt va? ne.. Men sen ringde matti att evve skulle komma till dylan så vi for dit så drog ja vidare till carin. Och göllungen mötte mig dessutom! :) ne nu ska jag kolla lite hära och sen kolla resten av filmen som jag och carin såg på morgonen.

puss!

nattavaara

for vi till igår då. jag,jenny,david&firren. men innan var jag med min saknade eveline! & vi pratade om allt möjligt. undra på, har ju inte varit med henne på ungefär 1 år! nåväl sen kom david och dom o plockade upp mig från evve, så när vi väl var framme där så satt vi óch tog de lugnt ett tag. sen började vi dricka lite o spelade kort. efter ett tag så kom jocke också, & kusinjohanna som vi kallar henne! ;) & sen gick david,jocke och firren o bastade. så då satt jag jenny och kusin johanna o pratade om allt mellan himmel och jord. usch var hemskt de var när hon berättade hur sin pappa dog! fick fan rysningar :( så hemskt att mista sin pappa sådära :( nåväl så sen drog kusin johanna efter ett jäkla bra tag, plus att hon kanske drack lite väl mycket ;b okej jag och jenny ska ju inte heller säga så mycket. menmen.. så sen idag när vi vaknade så fick vi städa allt efter dom, för att dom skulle och fiska! o toppen att vakna upp med en härlig huvudvärk! fy.. så sen for jag jenny och david till han óch kollade film. & nu sitter jag hos amanda och väntar tills min stjärna ska komma hem så jag kan vara med henne! :) så de blir väl att städa,tvätta och fara & handla, wioh! nåne nu ska jag kika vidare lite mer hära tills hon kommer då :) ring/smsa 0738442921 

puss!


sjukt härlig kväll!

kom just in till carin nu igen. snacka om vilken häärlig kväll alltså! började med att jag kom till carin där vid 13-14 tiden idag :) så satt vi bara o tog de lugnt o pratade.sen började vi göra oss i ordning sen drog vi vidare till david för ja skulle lämna mitt smink dära, så blev vi kvar dära ett tag för david började ta fram kortleken så vi körde neger o president nåra antal ggr. så och plus att ja var tvungen att ladda mobilen dära. när klockan började närma sig 9 på kvällen så drog vi på statoil o senare satt vi oss på stan i cp gungan, så kom denice o min saknade carro lindqvist dit! så de blev o sitta dära i gungan o prata ett bra tag , de var härligt! :) nåväl senare drog vi igen på statoil igen åde, blablabla .. drog vi till carin sen för hon skulle fixa lite grejjs, så drog vi på stan igen och så satte vi oss vid kp o snackade med nåra nördar, men roliga var dom! ^^ sen kom nikke,pontus,jocke, jeppe och massa andra folk dit o nikke tjata att vi skulle till carin för han skulle typ hämta sin sprit. så då drog vi dit o blev utanför carin med massa folk o jocke var helt borta han slog sina gaddar i räcket på trappen, hahaha fyfan hur de lät. o gissa om inte jag och carin började skratta som nå psyk! hojj. efter ett tag så drog dom för att nån jävla gubbe började gnälla att om dom inte drog så skulle han ringa snuten, vilket cp! så då drog dom ju. så jag och carin gick upp till henne o fixade lite grejs sen drog vi på stan o satte oss i cp gungan, o pratade allt mellan himmel och jord! så sjukt skönt de är att berätta allt för carin. o prata om hur man egentligen mår. hon är nog den enda som vet såna djupa saker om mig.. och jag vet att jag verkligen kan lita på henne! sen drog vi till henne igen o fikade, så kom nikke,pontus,jocke&jeppe igen. & pontus hade slagit näven i nå fönster så han hade världens köttsår, fyfan vad äckligt! och jocke hade slagit huvvet o han hade världens jävla bula. usch! vafan hade dom hållt på med egentligen, jadu de vill jag faktiskt egentligen inte veta. aja nu ska ja fortsätta kolla hära o se när nikke står hära o sjunger , dansar & sjukar sig! haha nån som kanske har druckit lite väl mkt i kväll va?;) nå sen blire att så på en film o sova. så ni får ha de så bra, puss! :)

you don't know what you got until you missing it a lot

de dära om förra inlägget, ja.. att ja inte kommer blogga nåmer. & de menade jag inte, kände bara hurdan ångest jag har haft när ja inte har skrivit :o så jag kör de gamla vanliga o berättar vad som har hänt.


måndag - var jag med mitt underbara hjärta som jag har saknat nå sjukt mkt! nämligen carro :) nå iaf gjorde jag mig i ordning så kom jeppe o carro o hämtade mig från carin så for vi till carro för hon skulle keeega åde. så satt vi dära o pratade o tog de lugnt, sen drog jeppe. så efter ett tag så övertalade vi jocke att han skulle skjutsa oss till heden för att vi skulle vara med joel och robin. så de gjorde han då. när vi väl kom dit då knatade vi till stan o sen sa dom att dom skulle till nån neger?;s o vi vägrade följa med dit så då for vi på sjöpen o satte oss dära o tog de lugnt åde. efter de drog vi på gojjan, men sen for joel o robin till den dära. så ja.. jag och carro for på stan då. sen drog vi till henne igen för de söööööööög! så satt vi hos carro o tänkte ut vad vi skulle göra, men inget kom vi på.. sen då på kvällen så for jag och carro och badade vid q8 bron och joel,robin o jacke följde med, men dom badade inte. snacka om vilka badkrukor!;) sen drog vi till carro igen så ringde johan att vi skulle komma till jeppe och filla för dom var ensam hemma, så då fick dom komma och hämta oss. och sen då efter ett tag så sa jeppe ''glöm att ni får skjuts tillbaka!'' då sa carro ''ne nå kan vi gå'' 5 minuter senare.. sa carro'' ne nu går vi linda'' då sa ja jo, så drog vi snacka om att vi var tjuriga efter vägen ja mena dom hade ju kunnat säga de tidigare innan vi kom till dom, för hade vi vetat de innan så hade vi hellre suttit hos carro o kolla film o käkat potatismos! HAHAHA! nåväl o sen frågade dom varför vi var så dryga, ja mena inte så konstigt.. o dom sa att dom drev med oss att vi inte fick nå skjuts tillbaka, men om dom nu gjorde de då hade väl dom kunnat säga de lite tidigare!

tisdag - var jag bara med amanda o tog de lugnt hyrde de film åde :)

onsdag - for jag till jenny och david och väntade tills david skulle komma så vi vilade medans , sjukt skönt vare också! så när han väl kom så kom firren då efter ett tag också så drog vi o plockade upp henke sen bolaget senare till henke o då blev de drinken! (y) var vi dära då o drack o bastade , häääärligt! sen tog vi taxin o for till david o la mig på golvet, så trött jag var alltså&full kan man säga, lol .. så förlåååååååååååt om jag har skrivit till nån på sms nå otrevligt o låtit sur, verkligen inte meningen, vet knappt själv vad jag höll på med! ;s nånå..

torsdag -  vaknade vid 12 så slog vi på 2 filmer, sen drog jag vidare till sääm! ;* så fikade vi o satt på datan och pratade omallt möjligt! :) de kan verkligen behövas! tur att jag har henne, vad vore jag utan hon alltså , de e sinnessjukt vad hon betyder för mig! <3 så senare mötte vi nikke så drog vi på gojjan åde, efter de tillbaks till carin igen. & svamlade med nikke o dom, haha ovanligt va? ;) ja o carin kommer alltid med våra ideér och ja hojj! :P så nu sitter jag hära hos amanda och vi har varit och sprungit ungefär 6 km! inte illa för att nyligen ha börjat springa igen!:) blev ju lite uppehåll innan så. ne nu ska jag ta o kolla vidare hära, sen blire att sova för min del. ska ju upp ganska tidigt imon så. hare fint!

fan tänkte ladda upp in bild från i söndas på mig och stjärnan men de funkar inte på den hära datorn, så irriterande! så laddar upp imon när ja e hos carin :) återigen godnatt..


bye

orkar inte blogga nåmer, orkar inte sitta inne på bdb, orkar inte prata i tele orkar ingenting för allt kan dra åt helvete. om ni har tur så når ni mig på telen 0738442921

tack&hej!


my heart went into a thousand pieces

det gamla vanliga, jag berättar om helgen..

fredag - skjutsade papi mig till carin så var satt vi o dega ett bra tag, senare prommade vi till coop för att köpa hårfärg. ja så jag har blivit mörkhårig igen! (y) kändes så sjukt mkt bättre.. nånå senare färgade vi håret på varann. & de tog ett jävla bra tag innan vi kom ut jag tror fan att klockan var vid 11 tiden, men bättre sent än aldrig! så närvi väl var på stan så mötte vi katti o dom, sen ringde vi o hörde vars niklas o dom var, o de var vid plupp då. så vi kilade dit o snackade med dom, o de sög så vi for på stan igen åde senare träffade vi johan,linus o dom dära så dom blev de o snacka med ett tag o de var jävla svårt o komma där ifrån :o dom skulle ju prata o ha kramar o blablabla.. nånå senare kom vi väl där ifrån, eller juste vi var innan också på manuella med nikke o tom, dom käkade åde.. så efter att vi hade snackat med johan o dom så for vi hem o de blev då att vara med katti så i vi slog på en film, o gissa vem som slockande direkt den la sig i sängen? jo, jag! ;)

lördag - blev de samma sak igen, vi kom ut sent! -.- wellwell, gick ju inte heller att göra nått åt saken, så de blev som de blev, då kom vi iaf på stan o mötte niklas för han skulle hem på ett tag då så carin vela träffa han. så satt vi på en bänk o snackade ett tag. senare efter ett tag så skulle ju niklas hem så vi följde med han hem en bit,  eller ja de blev inte en bit utan vi for till han o var social med han :) men innan vi skulle följa med han en bit så fick jag äntligen träffa min underbara babe fliss! :) så sjukt kul de var att få se hon! så vi blev ståendes dära ett tag o lyssnade på alexander som babblade massa om att han o niklas var kusiner så de blev ett jävla snack om de ;b så sen skulle vi till niklas men de blev de inte då heller för då mötte vi min sötnöt carro!:) & joel då. så där stod vi då också o snackade!:o o sen när vi väl hade gått därifrån så var vi ju påväg till niklas, ne men då mötte man johan o dom o han skulle ju prata o blahiblaha.. men sen kom jag väl därifrån :p så då var vi ju hos han ett tag, så for vi in till stan igen. & då mötte vi perversa pontus! :o så då satte vi oss på mds o snackade med han åde :) sen ringde johan o tjata att ja skulle komma till han , så då fick han komma o hämta mig :)

söndag - vaknade vid två, hade sovit dåligt den natten, inte så konstigt! -.- gissa om ja var sur! :o nånå så kom linus o calle dit, så satt vi dära o snackade o tog de bara lugna :) eller ja jag var inte så social med dom utan mest med mobilen. hojj! nånå så for vi till tallis, o fråga mig inte varför vi for dit ;s satt vi dära o gjorde samma sak som innan. senare skjutsade johan mig till carin, o ja.. satt dära o pratade. nåväl, mot kvällen så for ja till köhler o slingade hennes hår, o de tänker ja fan i mig inte göra om igen! gissa om de var jobbigt?! :o efter de for vi ut o mötte david larsson? ja.. snackade vi, eller ja mest köhler med han ett tag. sen for vi till köhler igen o ja la mig i sängen o snackadelite med köhler sen somnade ja, pjuuuuuuuh! gissa om ja var trött!

måndag - vaknade vid 10 tiden var sjukt pigg! kunde fan inte somna om :o så skrev till folket om dom var vaken o ja de var amanda så for ja till henne o nu sitter ja hära o väntar tills min sääämi ska vakna :) så får ja fara till henne o göra mig i ordning åde, senare skulle ja nog vara med johan :) .. ne nu ska ja ta o göra nått annat, så sjukt less att sitta framför datan o dega, så vi höres väl :)

pusstja!

u make me confused

ja, så som ni ser så har ja inte skrivit hära på ett tag, men har varken haft lust eller ork. & är när jag har haft hon i fingret så har jag inte kunnat skriva nå fort. kan berätta vad som har hänt under tiden jag inte har varit här. jag har hunnit med att vara hos henke med massa folks! trevligttrevligt! :) sen varit på sandviken 2 ggr med moa o sabina, vi badade lite sen steeeeeeeeekte vi i solen, o lite färg fick man med sig på köpet! sen har de väl inte hänt nå speciellt, bara tagit de lugnt åde. Imorgon beger man sig till gällivare också! blir att vara med carin :) fåse vad vi hittar på. nåne nu pallar ja inte sitta här. ska ta och göra nå nytta istället! blir mer skrivande imon.


pusstja!

RSS 2.0