du är underbar

blev lite trött på att lägga upp samma bilder på daniel, så fotade lite nya idag. Medans jag var på G! ;)




  



allvarligt så finns det fan ingen finare och sötare unge än den här, älskar dig miljoner! ♥

ett onödigt inlägg

Tänkte ta och skriva några rader, nu medans jag sitter hära. Helgen var jag i daniels stuga och bara mös med min underbara prins! Blev bara mest att ta det lugnt, eftersom att vi hade sån otur med vädret. Så vi hoppas på bättre lycka nästa gång, och det blir nämligen ihelg som jag far med hjärtat till hans stuga (igen). Så det blir att fira midsommar med familjen helin :) härligt! Och då hoppas vi på mycket finare väder, så man kan hitta på nått ute. Men det skulle ju inte heller sitta helt fel att bara mysa med hjärtat i 3 dagar! För mest troligt så far vi imorgon, enligt daniel.

Ne nu ska jag kolla om daniel har nån bra film på datorn, som går att se på. Hoppas!
pusss.

I used to know you so well..

Inte blivit så mycket bloggande på senaste tiden. Men har varken haft lust eller tid.
Har hunnit hända en hel del bra och dåliga saker också. Tänk att balen är snart, nämligen på torsdag!! Fyfan vad härligt det ska bli att gå ut 9:an! Men en sak som är tråkigt är att våran klass splittras. Våran galna konstiga knäppa klass. Ska dessutom gå med världens finaste pojke på balen. Något nöjd? ja!

Förövrigt så ska jag fara och sola idag, har fortfarande 5 gånger kvar på mitt solkort och ska hinna sola upp alla dom gångerna innan balen, inte för att jag vet hur jag ska hinna med det, men ja. Man vill ju inte se ut som vitlök på balen! Mitt ansikte kommer ju att hinna torka ut innan dess! Idag så måste jag också hinna köpa det sista inför balen. Som man brukar säga "pappa betalar". Nå ne skulle bara visa att jag lever, har inte så mycket mer att säga än
..puss!

RSS 2.0