jag förlorade en värdefull vän..

-

min syster, min allra bästavän!


-

för när jag ser dig vill jag bara vara med dig, de bara är så..

bit ihop och kör tills du når ditt mål

usch! vad mätt jag är. har just varit på kina och keeeekat de var gött, men inte tills man började må illa.
nåja idag skolan, sen bara tagit de lugnt.. ne skit ner er , pallar inte skriva


massor med kärlek till låten! <3

jag älskar dig

sdfdsf
sötnos <3

jag saknar dig nå förjävligt mycket!

-

Du kan inte ha det såhär, du sårar alla, även dig själv.

pjuuh! fyfan vad jag är hungrig alltså! och mamma är så jäkla seg med maten.

aja, skola idag också. det gick seg som vanligt.. sen drog jag,moa&sabina till moa och kollade andra avenyn. sen drog jag och sabbi till henne, sen efter ett tag kom papi och mami och hämtade mig så nu är jag hemma. tänkte ta och plugga lite svenska (om jag ids) sen tänkte jag ta och kolla idol klockan 21:00, om de inte är nån annat bra på tv då. och juste ska också ta en lång härlig dusch! melike. ne nu pallar jag inte sitta hära och skriva ett dö tråkigt inlägg, vela bara visa att jag lever.

peace!

I rätt ögonblick är jag din, i fel kan jag förlora dig föralltid.

Nu har jag och emma just tänt ljus i hela rummet, så sjukt vad de är mysigt! och de belönade vi oss med en fet godis skål. Mums! 

Idag blev de sallad till middag, inte världens goaste precis. Men de gick ner iallafall. Så nu väntar man bara att dirty dancing ska börja på svt 1 klockan 22:00. Men innan dess så ska vi spela sims, haha töntigt de lät, men whatever! Såååå nu ska jag bara hitta den förbannade skivan som har försvunnit. Fan vad irriterande när andra ska gå och peta i grejjer som inte ens är deras! Ne nu avrundar jag hära, ska fortsätta leta skivan som jag sa innan då.

pöss!

jag har slutat tro på folk..

har ni nångång varit med om när ens bästavän hugger en rakt igenom hjärtat?

Relationer

Just nu bör du ge stöd och hjälp till en
person du känner mycket väl.
Vännen har för tillfället en del problem.


mitt horoskop för imorgon/lördag! :o

__

nåja, har sovit hur som helst inatt. vaknat , somnat om, vaknat , somnat om. Ja så ungefär har de gått. Vaknade vid 10 idag och kunde verkligen inte somna om, så slog på tvn och bläddrade o de blev att kolla top model. Ingen skola blev de för mig idag. hade lite feber på morgonen och får så sjukt ont i lungorna typ när jag hostar, och förkyld är man också. kan säga att min hälsa inte är alls på topp idag! ett stort - på det. Nu ska man bara vänta tills mami,papi&jenny kommer hem. Jenny ska ju vara hära hela helgen så :) sen far hon igen, bubu! Skulle ju egentligen till gällivare idag över helgen. men inte blev de heller av när ja är såhära. Skulle ju vara med angelica idag och vi skulle kolla film och bara ta de lugnt, o imon skulle jag vara med sabina. men ihelg blir de bara att vara hemma. sköönt ändå att bara vara hemma en helg och bara ta de lungt. mamma har ju också tjatat så mycket på att jag ska vara hemma nån helg och bara vara med dom. så de blir den hära helgen då. nej nu ska jag ta och kolla vidare hära.

pöss!

dålig uppdatering

jag vet.. men har bara inte haft orken att blogga. idag som sagt så ska vi ha skolfoto, men jag kan inte heller vara med, för att nu har man gått och blivit förkyld. ett - på det. så idag blev det ingen skola för min del. men imorgon har jag bestämt att jag ska gå hur sjuk jag en är! för pallar inte att halka efter med en massa arbeten. hellre gör man klart det i skolan. än att ta med hem och jobba, för det blir ändå ingenting gjort då. så idag blir det bara att ta de luuugna. vänta tills morsan och farsan kommer hem så får dom börja med maten, pallar verkligen inte att börja kocka nå mat just nu i mitt tillstånd. så de hära blev bara ett kort inlägg för de finns som inget mer att berätta när man bara sitter hemma och är sjuk. så nu ska jag gå och göra te och sen slå på en film.

0730582556 (mp)

pöss!

förvirrad och less

- trodde på kärlek men jag hade fel. För de fick mig bara att sakna en hel del.

tell me do you belive?

ett misstag som förändrar allt, hela min värld.

--

åker till gällivare strax.
Hör av er ni som ska ut
0730582556 :)
(men ni andra kan ju också höra av er)

det funkar inte

.. det får inte vara såhära. fyfan! säg bara att allt e en dröm, snälla! :'(

orkar inge mer!!!!!!!!!!!!!!! :'(


Hur mycket vi än har bråkat.
jag förlåter dig för allt du har gjort.
kom tillbaks!!!!!! :'( jag älskar dig syster!



sjöparksskolan - eleven attackerade med kniv.

ja ni har ju säkert hört de. men för er som inte har gjort de så tryck på länken här:
http://kuriren.nu/lokala/gallivare_artikel.aspx?ArticleId=5048464&place=G%E4llivare

en äkta vän..

det finns bara en person på denna jordklot som får mig att skratta så mycket som hon ,
som får mig att glömma alla problem.
som står vid min sida varje sekund , som hjälper mig & stöttar mig med allt !
som är den dära lilla solstålen som lyser upp mina dystra & gråa dagar.
som alltid har ett leende på läpparna ,
som alltid är helt galen , men sjuukt rolig .
som man kan berätta allt för och som aldrig sviker .
hon är allt plus lite till , hon är helt enkelt bäst !
Denna flicka är min& jag är så sjuuukt glad över att jag har henne .
Hon är absolut världensbästa ,

Felicia lyngmark ,
jag är kär i våran vänskap <3


det luktar ..

kyckling i hela rummet, mums! väntar på att maten ska bli klar. sen ska jag ta och klicka hem lite kläder till mig :) behöver verkligen nya kläder. & de är nämlingen pappa som ska öppna plånkan, bara för att han vill att jag ska börja sköta mig bättre i skolan. För jag säger att jag aldrig har nå rena/fina kläder att ha på mig. tack pappa för de! :)

Nåja idag var man i skolan då, så sjukt segt de gick men ändå snabbt på samma gång :o efter skolan drog jag och evve på stan och kollade kläder, skor osv. så grymt snygga skor jag hittade dära också. ska nog ta och fjäska lite med mamsi så får jag säkert köpa dom 2 par skorna :) ne nu blir de ett kort inlägg hära, för nu ropade mamma just att jag skulle komma och skära salladen. så vi höres.

pöss!

vad håller du på med egentligen?!

du säger att jag säger massa jävla skit om dig, men vafan gör inte du då? du lät din pojkvän ha din mobil o slänga ut sig en jävla massa jävla skit till mig. & hur jävla omoget är inte de?! jag menar , du tänkte nog inte heller för hur jävla lessen o besviken jag blev på dig då. Om du nu säger att jag gör en jävla massa skit. så vafan du gör precis P-R-E-C-I-S samma sak! om du nu blev så jävla lessen som du nu sa så då gör man väl förhelvete inte samma sak. du värkar ju tro att du är så jävla perfekt att du nu inte gör ett jävla felsteg! Men jag , just jag värkar ju göra allt fel. jajuste kan ju också säga med de dära du sa om att ja inte har ändrat på mig, du menar att jag dricker o ja . men vad gör inte din POJKVÄN då?! han gör precis samma sak. Kan du nu svara på de hära. för jag vet att du läser de hära just nu. varför får N göra allting? du kan verkligen aldrig bli sur på han. men om jag gör nått så går hela världen under o då blir du så jäkla sur. varför varför varför? de har jag länge vela veta. och en annan sak till. bara för att du inte dricker och de så måste du ju förfan kunna acceptera mig för den ja är o inte för den du vill att jag ska vara. jag vet att jag var så jävla emot alkohol förut. Men folk förändras, precis som du gör! alla är inte som dom var förut. jag menar man leker ju inte med dockor när man är 20, man förändras ju blir mer vuxen osv. annars skulle de ju vara hel sjukt. du värkar också störa dig på vilka jag är med. och du blir så jävla avundsjuk när jag är med evve. du har inte sagt de, men jag och evve märker de så jävla tydligt på dig. du blir så sjukt jävla dryg och smått irriterad m.m. men om du nu säger att de var min sista chans så.. okej, men kom ihåg jag tänker inte krusa sig som jag gjorde förut. vela bara säga att jag kan nog inte tacka dig för allt du hjälpt mig med och ja..

du var de värdefullaste jag hade, även fast att jag var som en idiot mot dig,
men jag visade bara de på ett dåligt sätt.


kommer aldrig att glömma hur min bästavän svek mig.



Kärlek

Du kan känna en längtan efter en viss person
som du tidigare har haft ett förhållande med.
Försök slå bort dessa tankar som endast vållar bekymmer.


mitt horoskop (8 sep) :o?

I miss the old times..

När jag var liten så var allting så lätt,
ja så kände jag, ingenting kan gå snett
mina föräldrar fanns alltid där och tyckte om mig,
tyckte att jag var en jättebra tjej
men nu har tiden gått och inget är som det va,
nu önskar ja bara att jag kan ha en bra dag
och få slippa dehär att inte kunna kontrollera mig själv,
det är jobbigt att varje dag fejka så mkt som jag gör
det går till en viss gräns och nu har det tagit slut
jag önskar att en dag får allt detta ett lyckligt slut
att mina föräldrar bryr sig om mig,
och att dem kan säga att dem faktiskt älskar mig.

-

det är konstigt hur du gång på gång på gång kan lyckas förstöra och krossa en så jävla mycket, det var din sista chans så nu finns det bara en sak att säga; hör inte av dig mer & glöm mitt namn, du vet vem du är!

you turn my whole world upside down

skriver nu också om vad som hände i lördags.

vaknade vid halv tolv då kom robin och dom till sabina, så efter ett tag när jag hade vaknat till så hoppade ja o sabina i duschen. (inte samtidigt då för dom som är dum i huvvet) sen gjorde vi oss i ordning och började lite smått med att dricka& dunkade mööööööösik! ;) de gillar vi. sen drog typ alla till jimmy för dom skulle hämta kläder åde. så ja och sabina satt i köket o lyssnade musik och snackade lite skit! ;) så efter ett tag då så kom hela gänget tillbak. & josefin kom också dit. trevligt trevligt. juste! snygga jenny juntti kom ju också dit! :) ännu bättre blev de också. så ja .. beställde dom pizza dit också, o vw var man tvungen att äta tills man skulle spy. okej de var ett skämt, fattade ja väl. men han vela inte att man skulle vara hungrig. så sneeeeeeel han e! :) och innan de for jag,jenny och köhler på kp o köpte gv. där träffade man johanna också . kusin vitamin! ;) så sen drog vi till sabina och käka pizza så vare. när vi hade keeekat så försökte ja och jenny fixa skjuts till mampa. men ingen jefel kunde lyfta på sitt feta arsle o köra oss. men sen kom köhler och sa att de gick en buss om 5 min o vi hade ju inge pengar men ängeln vw gav oss pengar, fast att han inte vela att vi skulle åka. men han gav ändå :) så då mötte sen linus oss för vi skulle till ville. så sen kom nån annan kille dit också, vette fan vem de var. men rolig var han, haha. sen blev de ju lite tjafs mellan jenny och köhler. och skriver inte nått hära varför. to private! men efter ett tag så blev dom vänner. som tur var då . o juste malin och pekka kom dit också! (Y) så mer folk så mkt bättre/roligare. Sen var alla tvungen att dra. så vi frågade anton om han vela vara med oss, o de vela han :) så då for vi till jenny och fikade o bytte kläder. så kom då anton och hämtade oss. sen när vi kom till han så la vi oss lika fort framför tvn. och jag höll fan på att avlida var så sjukt trött! så kanske 20 min så dissade ja dom o somnade. sen blev ja väckt efter ett tag att ja skulle komma o lägga mig oss bredvid dom . så söt dom är dom två :) så då sov vi över hos anton. så 10 på morronen så väckte jenny mig att vi skulle gå för dom hade tydligen börjat bråka, hon och anton. så ända från typ barnhemmet till jenny var vi tvungen att PROMENERA! & jag som hade så jääääkla ont i huvvet o magen. och dessutom bakis! fyfan. men när vi väl kom fram satte ja mig vid datorn . sen sov jag och jenny till fem typ .vi var så sjukt trötta. så när ja vaknade så kom papi o hämta mig. så for vi till sabina o hämtade mina kläder o affären. sen for vi och hälsade på min älskade syster! <3 kul de var att se henne. hade inte sett henne på minst en vecka. ångest till 100! nåväl sen efter ett tag drog vi hem och pratade lite med mamioch jenny. & nu sitter ja hära på datorn och ska strax hoppa i duschen. så ska nu kolla vidare hära på datorn. sen duschen,kolla film, sooooooova!

pöss!


saknad till 100000000! <3

I'm sorry..

I'm not a perfect person
There's many things I wish I didn't do
But I continue learning
I never meant to do those things to you
And so I have to say before I go
That I just want you to know

I've found out a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
and the reason is you

I'm sorry that I hurt you
It's something I must live with everyday
And all the pain I put you through
I wish that I could take it all away
And be the one who catches all your tears
Thats why i need you to hear


fredag - vilken jävla kväll!

de var mellan skratt o tårar! och till en idiot jävel som kom och förstörde resten av kvällen. fyfan vad jag är less på dig! kan du inte bara hålla käften och låta mig vara ifred. jag orkar inte med dig nåmer! nåja senare blev de också lite bråk hit och dit och snuten kom. ja och moa gömde oss under sängen o lega o asgarva åt ingenting? :o om vi är normala? klart! de är vi alltid ;) .. undra hur jävla många vi var igår? jadu 16 stycken som jag får de till nu. men garanterat att de var fler. de bara kom ut och in folk från dörren. huvvet bara snurra, usch. nåväl, de var ju kul så länge de varade :) tack folket för kvällen!

& carro de dära du hade skrivit på bloggen om att jag var snygg. tycker att du ska enbart hålla igen käften. det är heltklart att de är du som är s-n-y-g-g-a-s-t! så avis på ditt utseende o allt! hur fan skulle ja ha klarat mig utan dig alltså? de hade aldrig funkat. och jag menar de! direkt vi har börjat bråka så mår ja så dåligt över de. de är sant.. usch. nu ska vi inte bråka nåmer , eller hur? slut med våra tönterier! jag älskar dig pärlan min! <3

juste, o idag blire att dricka för hela slanten! o hoppas verkligen inte att de blir som de var igår. bråket alltså, de gör en verkligen nere när de e tjafs, o jag hatar bråk! så ni kan ju höra av er sötnosar 0730582556 om ni vet nån fest eller nå, eller så är de bara att ni ringa o höra om ni får komma förbi hära :) . För nu ska jag och sabina ta oss en sluring! ;) pösssssssssssas på skink jefeln!

i have a reason to cry



nu släpper jag taget om dig..

HJÄLP!

en i gällivare har fått svininfluensan! :o omfg!

get out of my face!

Sluta bry dig i andras saker din jävla fitta! du vet inte hur jävla mycket du har ställt till med nu. Du ska vara så kallade *bästavän&syster* men om du nu är de så varför gör du så hära? Jag kommer aldrig mer vara med dig fören du har tänkt igenom vad du har gjort och börja tänka på andra, och inte bara din pojkvän! jag fick ta precis all skit från din pojkvän. och de var så jävla lågt av dig att du inte sa åt han att inte lägga i sig vårat bråk v-å-r-a-t! du borde fan skämmas. usch, vad förbannad jag är!



Du har alltid fått det du pekat på, aldrig kämpat för någonting.

jag vet att ni har saknat mig

Men jag har verkligen inte haft nån blogg lust sen de har hänt nåra grejjer, och skolan har ju börjat också åde. Kan börja att säga nåra saker som jag har hunnit med under tiden jag inte har varit hära. Jag har klippt mig, skaffat hårförlänging,  fyllt år! blivit half osams med carin osv. Både bra och dåliga saker har hänt. Nåväl, sånt får man leva med. Sitter hära och väntar tills mami och papi ska komma hem så sjukt tråkigt när dom inte är hemma. För då har man ingen att prata med eller att gnälla på ^^ haha. Imorgon är det äntligen fredag! och de innebär att jag ska vara med mina underbara partypinglor! ;) puss på dt! ne nu ska jag ta och ringa mamma och höra vars dom är. Det får bli ett längre inlägg nästa gång.

pöss!

RSS 2.0