Jag kan vänta på dig hela natten igenom.

gooosh, vad jag är trött! sov hos hjärtat inatt och det var ju lika mysigt som alltid då. Men inatt blir det att sova utan honom, hatar verkligen det! :( Men iförsig så ska jag ju ändå sova med han imon. Mysigt värre, ohja! Ne nu ska jag och emma se om vi hittar nån bra film som man kan ladda ner, eller om de redan kanske finns nån bra film på datorn, nåja det återstår att se. Så blir det en fettig godis påse på sidan om! ;) Men innan så blire att hämta vatten, håller på att döööööö av törst! Sen ska jag ringa hjärtat

pusssssssssss.

vila i frid!

vet inte vad jag ska säga, är helt tom på ord.. allt kom så plötsligt!
Vill bara säga att vila i frid älskade ellinor öhman, tack för allt!




att få ha dig vid min närhet, de är det som gör mig så lycklig!

Nu ska jag kila iväg till hjärtat, blir dessutom att sova över där, mys!!!!

poassssssssssssssss.

hos hjärtat ♥

Blir att sova här inatt, bloggar imon när jag kommer hem istället. pussssss!

måste bara få säga att..

jag har världens snyggaste snyggbabe!

ghgh
jag älskar dig!

vilken fredag! :)

började med att jag drog till jenny vid 5 tiden ungefär, satt dära ett tag och sen började jag att göra mig iordning. Sen när jag väl var klar så drog jag och mötte mitt saknade hjärta! så drog vi till köhler skulle hämta en tröjja men den var tydligen inte hemma så vi drog vidare på stan, var helt dött dära så vi drog på stacken och värmde oss! satan vad kallt de var. Efter ett tag så ringde vi david och hörde om vi kunde komma förbi där ett tag, vi skulle bara vänta där ett tag tills bussen gick. Så vi drog till david då och vi hann bara vara där i ungeför 10 min tills bussen gick, haha nödvändigt! Sen när vi väl kom till pontus så satt vi dära och pratade med fyllskallarna det var väl danne, nikke, macke, filip, adde, jacqueline, max, julius, matti h, jonta, jonte, pontus, ralle. Fåse nu, tror att de var alla, vad jag minns. Sen ringde johan så han kom utanför pontus och snackade med mig och carro, kul de var att träffa han! :) har ju inte sett han sen sommras som sagt. Så vi for och åkte med johan och hans polare kommer inte ihåg namnet nu. Efter ett tag så drog vi tillbaks till pontus, och de blev ju lite tjorv dära också så carro gick väl och prata med danne och jag drog därifrån. Så sen ringde carro och hörde vars jag var, så skulle jag komma tillbaks så fick dom möta mig, så carro och jonte kom :) så när vi väl kom dit så gick jag ut och prata med danne, var väl inte så speciellt glatt samtal heller. Men de fixade sig (typ) men det var så jäkla kallt ute så vi gick in till pontus rum, och inte fick vi vara själv heller då adde, ralle, pärre, simon a, nikke och vilka de nu var som kom. Men vi var ändå tvungen att dra då för att bussjäveln gick.. då alla som var hos pontus + pontus som drog till bussen. Så nästan hela gänget hoppade av på SJ men jag, carro, pontus, adde och jacqueline hoppade av vid centrum eller jacqueline fortsatte med bussen hon skulle väl hem tyckte jag adde sa. Så vi drog till SJ onödigt att åka med bussen till centrum jag vet, men iaf så adde och pontus drog till danne och dom. Jag och carro drog vidare till där vid sibylla ungefär dit johan, hans polare, och p.a kom. Stod och pratade med dom en stund sen skulle vi alla dra till SJ vars vi danne och dom var sist men dom hade dragit till manuella hela högen så vi drog dit, efter vägen så mötte vi fanny och frida. Sen när vi kom dit så hade endast nikke beställt en pizza, och tror ni att han fick äta den själv? nej gamarna kom! stackarn.. Nånå så satt vi dära ett tag och pratade med folket sen skulle vi vidare till statoil så mötte vi carros syster och evve. Strax därpå så kom danne,max och nån annan minns inte tror att de var adde eller nå. Så jag och carro for och åkte med tessan och evve ett tag sen skjutsade dom hem mig. Blev en ganska så tidig kväll, men nå fan var de roligt ändå! ;)

Idag blir de att vara med hjärtat igen, väntar bara att hon ska komma från stallet. Och den hära kvällen ska minst bli lika rolig som fredagen, får vi hoppas på! :)

nåja pöööööössas!

nu ska min värld räddas, allting trasigt ska bli helt!

nu har man nästan gjort klart allt, sen blir de sängen! fyfitta, vad jag vill att de ska bli fredag! ja i för sig, de är ju bara en dag kvar. Men klarar inte av att vänta. För de blir nämligen att vara med mitt saknade hjärta caroline :* hela helgen!!!!!! och vi kommer bara att äga ut allt och alla imon, och de kommer inte att skrivas här vad som händer imorgon, eller hur carro? ;) dessutom så är de så sjukt skönt att jag och gumman ska börja umgås igen, och jag säger dig, vi ska för helvete inte släppa taget om varann igen, då jävlar! :@ och imon är en sån där som ingen kan förstöra min dag, för kommer att vara på så förjävligt bra humör så de inte är sant! ne nu ska jag fortsätta och planera lite små saker med carro så har inte tid med er längre , byyyyyyyyyyyyye!
loveu daniel <3

bjussar på lite snygga bilder! ;)















hahahaha, diggar den här bilden nå sjukt mkt! ;) ily!

du är det finaste jag vet ♥

Det finns inte många här på jorden,
och just därför är det ju helt sjukt hur jag har lyckats hitta en!
Den finaste om dom finaste och det bästa som finns.
Om all kärlek som fanns här på jorden kunde beskrivas på en bra sätt,
ja då skulle det vara med en stor bild på just honom.
Han är så otroligt underbar och så fantastiskt fin.
Han har en insida av guld och utsidan likaså.
Han är det bästa som hänt mig och den enda som mitt hjärta har slagit
så extremt hårt för.
Att få känna att det finns någon som man verkligen vill dela resten av sitt liv med,
det är verkligen en fantastisk känsla.
Man blir helt varm i kroppen och känner att allt bara är så rätt.
Det finns ingenting som kan ta den platsen, för den är så upptagen
att det inte ens går att drömma om det.
han gör min dag, ger mitt liv en större mening.
han gör mig helt varm i hela kroppen och får mig att känna glädje.
det finns ingen som honom, inte en enda kotte på hela jordklotet kan jämföras med honom.
när han skriver sånna söta saker som "Jag älskar dig mitt hjärta! mer än allt på jorden ♥"
då får han mig att känna speciell, omtyckt och älskad.
jag älskar honom starkt och av hela mitt hjärta, skulle inte klara mig utan honom.
det är snart 4 månader, 4 fantastiska månader tillsammans med världens bästa.
jag insåg på en gång att jag inte klarar mig utan honom!
när jag inte får vara nära honom, röra vid honom eller prata med honom, då rasar allt samman!

Han är min drömprins, mitt hjärta!
Att känna det där pirret i magen varje gång han tittar på mig,
det är verkligen kärlek.
Att känna sig så älskad att man tror att man ska kunna spricka vilken
sekund som helst, det är helt otroligt.
Att få dom där söta kommentarerna och gulliga smsen lyser upp även den tråkigaste
och mörkaste dagen, eller hela veckan rättare sagt.
Att ha en andra halva som honom, betyder mer än jag någonsin kunnat ana,
Jag älskar dig så sjukt mycket Daniel, det är nästan sjukligt.
Du är the one and only.
Jag älskar dig mer och mer för varje sekund, minut och varje dag som går.
Tillsammans är vi helt klart oslagbara.
Då, nu och föralltid kommer du att ha en stor plats i mitt hjärta.
jag älskar dig!


så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv.

rubriken säger allt..

fåse nu vad man får för kommentar av det nu också :)

It's over..

äntligen är det över!


-

Men jag föll för dig,
och du förtjänade en nominering för rollen du spelade.


trött..

det är vad jag är!

sov hos hjärtat igår och blir att sova där imorgon (idag, klockan är ju över 00:00) myyyyyys! ne vet ni orkar inte blogga för att jag är så trööööööööööööööööööööött! och det känns ännu som att jag har 3425 saker att göra. Ne nu ger jag mig, godnatt.

linda är inte alls trött idag, bara "lite"

fyfitta vad jag är trött! har typ sovit 6 timmar, sa jenny iaf. Men det känns fan som 10 minuter. Mår dessutom illa! Det är inte alls min dag idag. Och saknar mitt hjärta också nå förjävligt. Men en dag till klarar jag nog av eftersom att det blir att sova över hos han imorgon. Eller det kanske var måndag? äh, tyckte iaf att han surrade om imon. Men vi får ju allt ta och se det då. Ne nu ska jag inte göra er alldelens för uttråkade, hehe. Dålig med uppdateringen har jag också varit, jag vet. Men har inte haft lust eller tid. Jag menar heller är man ju med hjärtat än datorn ;)

Nåja sitter iallafall hos henke nu med lite folk. Och här spelas det även gh. Och david tror att han är så jäkla bra, men han suger :) Ne nu orkar jag inte sitta här längre, mår ett gäng illa nu!

ciaaaaaao.

fredag - lördag.

Nu när man har den lusten att blogga så är de väl lika att skriva några rader här. Igår vaknade jag vid 2 tiden av att carin, evelina och jessica kom in i rummet för att dom skulle ha datorn. Men jag och kattis legade fortfarande kvar som två döda fiskar. Sen när dom hade gått så gick de inte heller att somna om. Så då var de lika att kliva upp och gå till doms nya lägenhet vars carin och dom var. När jag var påväg att gå så vaknade kattis också så då gick vi tillsammans dit. När vi väl kom dit så fikade vi sen hoppade jag i duschen. Efter de så chillade jag bara och väntade tills jag skulle vara med hjärtat. Under ungefär hela den tiden så fick jag lyssna på när erik och oskar sa "linda kolla! Kolla linda. Linda, linda , linda" trodde att jag skulle avlida. Men de klarade jag av. Vilket jag trodde att jag skulle få utbrott. Men nejnej. Nå hade dom tur den gången. Hojj, dom är bara för söta dom där ungarna! Då dom inte är sådär dampiga -.- aja nu ska jag sluta tråka ut er på att prata om grabbarna. Sen när klockan var vid sisåhär 9, så kom hjärtat. Blev kvar där till ungefär 11 tror jag. Sen begav vi oss till danne. Vi gjorde väl inte heller så mycket förutom att kolla hans värdelösa serier. Och just nu så kommer jag inte ihåg vad de hette. Men vem bryr sig? Inte då jag :b när vi somnade var en annan femma.. Vi vaknade väl vid två tiden. Eller iallafall jag. Tror inte danne heller vaknade så mycket tidigare än mig. Med tanke på att vi var uppe rätt så länge. Vid halv tre tiden så drog jag till carin.. Imorgon blir det att vara med hjärtat och sova över hos han, igen ;) och de gillar vi skarpt! (y) nåja, nu ska jag fortsätta kolla den värdelösa filmen som är på 5:an, och om jag inte minns fel så heter den "en värsting till syster 2" tror dessutom att jag har sett en förut. Men de skadar väl inte att kolla den igen, ellerhur? Ne vilket jag trodde. Nåväl, vi hörs. byeeeeee!

just nu..

Så sitter jag på bussen påväg till gällivare. Usch, hatar verkligen att åka buss! Så långt tråkigt.. Lär väl också ta ett år innan man är framme. Nåja, när man väl är framme så blir de att gå till carin , ovanligt?;) haha. Ska vara med hjärtat också sen efter hans träning. Så blir de att sova över hos han. Mysigt? Ohja! Ne nu ska jag sluta skriva helt ointressanta saker och fortsätta stirra ut mot den jävla fula skogen! puss.

det känns som jag gett allt jag kan ge.

Som ni ser så har jag gjort om bloggen, igen.. Och det tog inte bara ett litet tag att göra den heller. Så nu får den se ut som den gör, den ser ju hyfsat fin ut iallfall. (enligt mig, om man jämnför med hur den såg ut innan) Egentligen vem fan bryr sig, inte då jag. Dessutom så har jag varit och ändrat lite på emmas blogg också. Sen när allt tjorvade sig så försökte jag tänka ut vad fan som var felet. Men tror ni att jag kunde de när emma satt och sjöng, ne blev bara trögare då. Men kirrade det tillslut! :) Ne nu ska jag och emma ta "natt fikat" Med tanke på att klockan är ungefär 02:00. Imorgon kommer hjärtat hem och då blir de att vara med han, & sova med han dessutom, mys! Nog om det så ska jag bege mig vidare.

puss.

bara för jag älskar dig ♥

Du ser mig som jag är, accepterar mitt jag. Om du inte fanns på jorden skulle jag inte stå här idag. Allt skit som har hänt o alla saker som dems sagt, du har alltid stöttat mig, varit på din vakt. Du får mig känna trygghet när jag känner mitt hat. Du hjälpte mig ur skiten när det var som allra värst, det är därför som jag alltid kommer tycka du är bäst! alla våra resor och stunder som vi delat, jag kommer aldrig glömma dig, jag älskar dig Carin. Det finns ingen bättre vän en människa kan få. Jag är så jävla glad. Om stormen kommer är vi två. Om du försvann ifrån mitt liv så skulle jag inte orkat. Du är min livskraft, och så mycket mera. En hel dag med dig och man kan inte vara ledsen. Du får mig på så gott humör, vad du än säger!


är jag den enda som aldrig förstår..

Ja, jag vet att jag har varit dåligt med att uppdatera men har inte varken haft den tiden eller orken.

På nyår så spenderades kvällen med världens bästa och några grabbar hos carin, vilka de nu var. Typ julius,adde och nikke först sen kom jonta, men han drog efter ett tag så då kom jonte istället. Senare kom danne, max och filip k, Och ja hedas senare. Det var lugnt och bra tills jonte spydde så och sen det dära med nikke och jonta, och han blev så sur så han sparkade sönder nå dörr med glasruta. Så alla var tvungen att dra. Snacka om att man blev ett gäng förbannad jag och carin var snäll så att dom fick vara dära, men va var tacken? Jo en söndersparkad ruta och bråk. Fint! Jag och carin som hoppades på en lyckad kväll! Så vi fick plocka undan allt, sen var de bara jag,carin och hedas kvar. Så när vi var påväg ner ifrån trapporna så ser vi 2 securitas bilar, så vi sprang ner till källaren till tvättis och hedas racklandes efter oss.. Så vi fortsatte och hittade en väg ut så sprang vi till tågstationen, danne och nikke hade bara dragit iväg (y) och hade ingen jacka dessutom men fick låna hedas, men gav tillbak den till han lika fort. Sen var de nån jävla neger som började jaga oss snacka om att man fick panik och hade på mig klackidojjor dessutom (y) Efter ett tag så ringde danne, och då kom han och nikke där vars vi var. & hjärtat är lika gullig som alltid, han stoppade på mig hans jacka för att han velade inte att jag skulle frysa, loveu. Och såg inte heller ut som bara att jag skulle drunkna i hans jacka, nejnej, inte det. Men carin och nikke drog ifrån oss lika snabbt som han kom. Så mötte hon vid hedmans och danne och hedas sprang till 33:ans, Schyssta klubben, jag vet. Så när jag hade mött carin så kom nikke till oss där ute, men de blev lite tjaffs dära så fick stå dära ute och höll fan på att frysa ihjäl, även fast att jag hade på dannes jacka :o Blev att vi stod dära i minst 20 min sen drog jag och carin till henne. Vi båda vart så förbannade efter vägen. Men fick iallfall vara med pärlan min på tolvslaget, och det är ett stort plus det! Sen kom mitt hjärta och nikke (?) , och efter ett tag så kom hedas tillbaks igen. Så fick vara med han ett tag tills han skulle hem. När han väl drog så for jag ut en sväng och åkte med david,jenny,jocke och pontus. Kvällen blev inte heller så bra dära, och det vet nåra om. Eller rättare sagt så vet nog ett gäng många om. Så nyåret blev mycket skratt och även ett gäng tårar! Och det slutade inte bra heller, så man kan säga att nyåret lutade mest åt ett helvete. Men tur att jag hade med min pärla annars hade jag nog skjutit mig. Glömde att säga innan på dagen så gjorde jag, carin och niklas mat. Det blev fläskfilé och fan kommer inte på namnet men nå liknade med pomfritt. Sen vid tolvslaget så blev de pommac. Men danne och nikke äcklade med den och drack ur flaskan , och danne snusket slickade på den, freeeeeesh!

Nog om det så i fredas så var jag med min stjärna. På kvällen så kom danne och nikke. Så kollade vi tjenare kungen, so old. Jo jag vet, varken jag eller danne hade sett den. Men bättre sent än aldrig, är det inte så?

I lördags så for jag och carin på bio, Twilight new moon. Sen kom grabbarna. Minns inte alla namnen. Men det var väl nikke,danne,macke,adde,hedas, julius och ralle (?) minns inte om det var nå fler, tror inte det. Även jenny,david och firren kom. Men dom satt bakom oss. Hoppas att ni antecknar där hemma. Både jag och carin tyckte filmen var bra, men ett minus var att slutet sög balle! Sen efter bion så drog jag och carin hem till hon och carin lagade plättar till oss. hehe ;) Sen så drog jag och sov hos hjärtat, mys!

Imorgon kommer hjärtat hem och då blir det att sova hos han. Om jag inte minns helt fel. Men tror nog mer på att jag hade ganska så jävla rätt, härligt! Ne nu skriker magen efter mat så vi får höras!

pöss!


hos hjärtat

är jag nu. Sov här igår och blir att sova här inatt också, mys! Lovar på en bättre uppdatering när jag kommer hem. Pössssss!

RSS 2.0