livet är en fest!

Tänkte vara snäll och skriva ett helt onödigt och värdelöst inlägg till er, bara för att jag har så himla tråkigt! Julen är över, och det känns jäkligt skönt faktiskt, förutom då man får massa julklappar! Fått med mig lite kläder ifrån stan igår och idag, och imorgon ska man dessutom hämta ut ett paket ifrån HM. Jag♥Kläder! Så är det bara.

Nåja själv sitter man hära med daniels dåliga musik i öronen, och kollar på världens sämsta program. Nämligen Hockey! yey, eller så inte. Skriker och spottar gör han också när han sjunger. Har säkert 1 ton spott i ansiktet nu, har så kul att jag sitter och asgarvar åt de jag skriver/skrev just! hahahahaha. Nåh, han är bara för söt min pojk! In Flames, det är ju bra musik. Verkligen!

Nej, nu ska jag sluta vara oseriös. Daniel avgudar ju dom typ.. Nä men det lilla får jag stå ut med, hehe. Nu ger jag upp med skrivandet. Ska fortsätta kolla vidare här, sen försöka få pojken min att sluta sjunga till In Flames och få med han till sängs med mig, hur det nu går. Äh, det återstår att se.

Pussva!



Var bara tvungen att dela med mig av den här videon här också, bara för att jag dör av när jag ser den här, 00:20 gjorde fan min dag! Då kan ni ju tänka er hur dålig humor jag har, stackars daniel vad han får stå ut med. Nej men som dom säger "ett skratt förlänger livet" inte sant? ;)

-

"Sometimes you have to allow yourself to

be weak, in order to grow stronger"


<3

Nu ska jag gå och lägga mig med mitt fina hjärta, hon är så otroligt gosig och mysig, som en liten nallebjöörn.
Älskar dig hjärtat mitt, du är bäst!

du & jag<3




/Daniel

kärlek till den här låten

har gått och blivit förälskad i den här låten!






cause you're amazing

just the way you are!


You can hide behind your stories, but don't take me for a fool.

Nu mina vänner så ska jag försöka skrapa ihop ett tillräckligt långt inlägg till er. Vi kan börja med att.. Ja, jag lever fortfarande. Har bara inte haft orken att blogga, och under tiden som jag inte har hunnit/orkat blogga så har det hunnit hända en hel jäkla del, både bra och dåliga saker! Och den här sommaren som har varit har vart otroligt bra och roligt. Spenderat mycket tid med daniel och mina underbara vänner osv. Men vintern är inte riktigt min grej, hatar kylan och det finns inte ett enda sk*t att göra. Förutom att det är snart julafton och det gillas skarpt! Vi har även fått en ny familjemedlem, en vit schäfer som heter Charlie! Vilken tur jag hade då, har alltid velat ha en schäfer, så sjukt snygga hundar!! Nog om hundar så..

.. här ligger man och är pigg som ett jag vet inte vad, själv ligger daniel och sover som en gris och pratar i sömnen då och då. Ganska kul att lyssna på, så har man nå att göra iallafall. Haha!

Snart är det också redan fredag, eller snart och snart. Men veckorna bara flyger förbi. Ihelg blir det iallafall att laga god mat och kolla idol med hjärtat med massor av mys! Ne nu ska jag lägga mig bredvid min sötnos som sover så sött, och har gnällt på att jag ska komma till han flera gånger. Så jag kan dela med mig av lite gamla goda bilder på mina fina underbara vänner osv tillsvidare.
Puss!
Charlie, bara nån vecka gammal.
























RSS 2.0