du vet inte vad du har förlorat

Fredag - for jag till jenny och david. Väntade tills jag skulle vara med carin. Men hon var så seg så jag drog med jenny och dom till henke. Fick med mig lite kort, men hittar inte carins usb-kabel. Så det får lägga upp dom när jag far hem. Ja nå hade vi kul där ända tills henke blev helt cp. Skulle börja slåss med hans jobbarpolare. Så jag ringde och hörde om sara kunde hämta mig, och visst kunde hon de, vilken ängel! Så hon körde mig till carin satt och pratade med henne ett tag sen gick vi ut och promenarade lite. Kände att jag behövde rensa tankarna lite. Ja nå fan hade vi kul dära också carin! ;) men inget som jag skriver här om vad vi gjorde. Nånå sen ringde nikke och bad oss komma till carin för han och danne hade dragit dit. Då drog vi till henne igen. Vetinte om vi gjorde nått speciellt förutom att danne sa massa sjuka saker. Hojja, nå är han allt för söt! Efter ett tag så drog danne. Och jag slog på en film. Sen slocka jag.

Jaa, så idag vaknade man vid 11 kände mig fan som en död fisk! Var så jäkla trött men inte kunde man somna om heller. Snacka om att sånt är irriterande! Så slog på en film och väntade på att mitt sällskap skulle vakna :)
Nu har man städat hela carins lägenhet och hon har stått och lagat mat, tacos. Gööööööööööööööööööött! Känner mig ett gäng stressad eftersom att vi har fortfarande massor att göra. Som att gå till carins andra lägenhet och hämta lite grejjor, sen måste vi dra till david och hämta mina saker som jag har lämnat från igår. Efter det så måste vi ner till förrådet och leta upp karaoket (stavning) för nikke och dom surrade väl upp att dom skulle sjunga, haha! Snacka om att man kommer att få skratta idag! Sen så måste vi duscha fixa oss åde. Och de tar väll ett tag, och ja sen skulle ju nikke,danne,macke och filip komma. Tror jag att det var. Men de lär väl komma fler skulle jag gissa. För så har de då oftast varit.

Ne nu ropade carin att käket var klar, så måste kila. Vi höres ju!
puss


vet ni vad de är för dag imorgon?

Jo, om inte fredag! det gillar vi. Då ska jag på snöyran med carin. Fast det blir ju att vara med henne hela helgen kan man ju säga, eller förutom att jag ska sova hos hjärtat på lördag. Men för han så vet man aldrig när vi kommer att knata till han. Nåja, hoppas inte så jäkla sent isf. För då lär han somna direkt vi kommer till han. Nej, men nu ska jag inte tänka på det värsta. Får väl allt ta och se vad som händer och fötter :)

Nu fick de bara bli ett snabbt inlägg hära bara för nu ringer david, även fast att jag har tryckt upptaget flera ggr och hade tänkt ringa upp. Men lik förbannat så ringer han igen. Så skriva och snackar i tele? ne det går inte ihop för linda, så vi hörs!

puss

luleåååååå

juste, där sitter jag just nu. Har just tagit en fika med amanda. Har inhandlat lite nytt också. För det behövdes verkligen! Har ont i hela kroppen och är trött efter allt spring på affärerna. Men det var det värt (y) Försökte verkligen hitta nån julklapp till hjärtat. Men icke sa nikke. Så det får bli i gällivare eller nått.

Ne nu ska jag vidare och se om jag får med mig nåmer hem.

pössssssssss.


hellre ett sant nej, än ett falskt ja

Idag blev de ingen skola för min del heller. Måste seriöst ta tag i skolan nu. Det här funkar ju inte, om jag ska vara helt ärlig! Lärarna har ju sagt att jag är duktig i skolan när jag väl är där och de. Så istället for jag med emma på stan där vid 3 tiden och kollade skor. Och visst hittade jag ett par uggs. Det behövdes verkligen! (y) Sen drog hela familjen och keeeeeeeega på la guna (stavning) Så det blev att fara till carin efter det. Vi gjorde väl inget speciellt kollade oc åde. Sen han vi bara dra på stan så plockade papi upp mig.

På onsdag blir det att fara till amanda mest troligtvis. Men det är nog ganska så säkert. För jag behöver verkligen nya kläder! Är spyless på mina, usch.

Var med hjärtat igår också. Eller ska kanske säga datanörden istället -.-
Nå ne nu ska jag kolla lite till hära sen blir det att tvätta bort ansiktsmasken. Kan knappt prata hela ansiktet e helt stelnat ;o Sen blir det att kolla filmen med emma som jag har hyrt :)  Nå ne nu ska jag sluta tråka ut er. ciaaaaaaaaaaaaao.

daniel ♥

Kärleken är svår att förklara.
Men så fort jag ser dig, hör din röst,
känner din värme, vet jag hur mycket jag älskar dig !
Snart 2 underbara månader med dig <3



Fan vad jag saknar, tiderna med dig kommer alltid få mig att le ♥

Har verkligen inte haft ork att blogga, så tänkte att jag skriver ett nu medans jag sitter här. Igår (torsdags) så var jag med världens finaste, vi kollade film. Eller ja vetinte om man kan kalla att vi kollade den precis. Tyckte att jag mest babblade och danne skrämde fan skiten ur mig flera jäkla gånger, och han lyckades också jäkligt bra med de varenda gång! :o Så han slog av den och la oss i sängen och svamlade som vanligt. Eller iallafall jag! haha :D Jajuste, ställde ju världens sjukaste fråga till danne och fick världens dummaste svar tillbak! :( ibland är du alldelens för gullig danne ;) Och fyfan vad jag känner mig dum! För igår så blev jag sur på danne för nån sak, så skulle han lägga sig över mig så skulle jag putta bort han så råka jag typ slå han i ansiktet! FÖRLÅT en än gång hjärtat!♥ Nå ne nog om det så har de väl inte hänt nå speciellt idag. Tänkte vara hemma på en fredag (för en gångs skull!) Plus att mamma säger att jag kan vara hemma för engångs skull med henne o resten av nördarna och får aldrig annars tiden att vara med mamma mer. För på veckorna så jobbar hon sen så kommer vi hem så sent så gör hon käk sen blire nattmössan för henne! och jag är ju annars aldrig hemma på helgerna typ. Oh gude gud vad jag berättar om ointressanta saker!:o Har ju dessutom varit hos min farbror idag och käkade tårta för att han fyllde år igår. Det var mer än vad jag visste.

Men imorgon blir det nog att sova över hos jenny och david. För hon sa att jag kunde göra det för dom ska ju ändå på krogen osv. Så det är bara att slå en pling om ni vill umgås. Annars blire väl bara att ta de lugnt och kolla film. Ensam dessutom! Utan gubben min :( Men bara att han smsar så är de inte lika jobbigt ;)

Ne nu får ni nöja er med dom här raderna, skrev mer än vad jag brukar skriva dessutom (antecka). Så nu ska jag kolla lite till hära, sen säääääääääängen! natti.

I drömmen är det vi mot dom..

skriver bara ett kort inlägg hära.

Världens gulligaste jossan har gjort om min header.
Tack för det gumman, gillade verkligen den! :)
pössssss.

Trött på dina lögner, påriktigt. Riktigt trött. Du förlorar bara på det själv, och du förlorar även mig.

Fy tusan vad jag är trött alltså! Nog för att de inte är så konstigt efter som att jag bara har sovit ungefär 2 timmar innan vi skulle upp. Så det blir nog en tidig kväll för mig idag, men så brukar det alltid låta. Men idag blire nog det eftersom att jag fryser, trött , ont i halsen&kroppen. Nog för att jag hade behövt göra klart den dära svenska saken och carin skulle hjälpa mig med engelskan. Nåväl det får vi ta imorgon eller nått.

Jajuste, ska stoppa in en ny header också. Som jossan håller på att göra till mig, så gulligt av henne! ♥
och en till sak, ska ju ta sprutan nu på torsdag, fifan.

Blev bara en snabb uppdatering hära, för orkar inte skriva ett gäng med rader nu. Eftersom att nu ska jag ta och kolla vad mami gör, sen blir det att springa ner till tvättis, sen snarklådaaan. Fiifan vad härligt!

bye..

bara för att jag har tråkigt

.. så ska jag ladda upp ett antal bilder här bara för att jag saknar allt de gamla så! ♥
Ni kommer även att få se några bilder på mig som är 4535345 år gammal.
klicka på bilderna så blir dom större :)





låt bilderna tala för sig själv.


om jag ska va ärlig har jag inte känt den känslan, förrän jag träffa dig
och om min dröm är riktig, så vill jag att vi tar de väldigt försiktigt
jag orkar inte med nå svek, för jag klarar inte av de
har växt ifrån all lek, ja jag hoppas du förstår de
och jag vill bara ha din kärlek

du får mig känna såhär, du tar mig till en ny värld
du får min värld att snurra, den snurrar så hårt för dig
du får min puls att pumpa, för du är helt underbar

jag förväntade mig aldrig det..

hojja, det värsta som finns är när man måste fara från hjärtat :(

Vaknade med hjärtat vid min sida ♥ Klockan var väl vid si så hära halv ett-två tiden. Efter ett tag slog danne på two and a half men, tror till och med att de var den nyaste :o Senare kom jonte så fortsatte vi kolla tv. Så senare kom papi och plockade upp mig. Så nu ska jag ta och tvätta kläder, sen ska jag och emma slå på en film! Fattar inte hur jag kan vara så jäkla trött redan. jävlar vad det blev mycket sen i inlägget, nåja de får ni leva med

ciaooooo.

lördag

är det ju idag & det betyder att jag ska sova hos hjärtat mitt!
Igår var de verkligen en värdelös fredag! Hjälpte jenny och tvätta. Sen blev de massa problem dära. Men vi fixade hälften av dom. Eller ja om det. Aja, skit it. Men slutade med att jag for och var med cissi&elin ett tag, gjorde inget speciellt heller. Kollade tv sen drog vi ut och åkt med sara , men vi han inte åka så speciellt länge eftersom att då mötte vi på jenny igen, och hon var ju inte speciellt glad heller. Så sara fick släppa av oss och sen efter ett tag så ringde jag jenny och hörde vars hon var och hon vela att jag skulle komma och sova hos dom eftersom ja.. ska inte säga nått hära.

Ne nu ska jag ta och kolla vad sabina och tim håller på med i köket. Hör att dom lyssnar på gammal musik och garvar som fan :o kul hör jag att dom har iaf ;)  det låter dessutom att dom dansar. Nåja det får jag reda på nu. ciaaaao.

varför finns rubrik?

Tänkte bara skriva ett snabbt och slarvigt inlägg.

Sitter just nu på skolan med petra och har ev och skulle egentligen jobba med nå svenska skit på datorn. Jo, men vad gör jag inte istället? Sätter mig framför bdb, kollar bloggar osv. Nåja sånt händer ju när man heter Linda olofsson. Efter skolan blir det att fara med tjejerna och kolla film. Glömt bort vad den heter som vanligt, men det är ju den filmen som alla pratar om. (jag vet att ni kan läsa mina tankar -.-). Ne nu ska jag kolla facebook. Sen försöka få lite gjort på svenskan! byeeeee.


Jag är så lycklig, jag vet jag valde rätt och tillslut så kommer allt bli perfekt.

Nu kommer jag bara att skriva ett helt ointressant inlägg.

Dagen började bra, för att jag vaknade med att jag hade fått världens gulligaste sms av danne!♥ Nåja iallafall så  vaknade jag vid 11 och drog direkt till sabina, så gick med hon till skolan. Och det var som vanligt helt meningslöst i skolan. Hojj, hade fan ingen röst imorse, sabina hörde knappt vad jag sa, ha-ha. Senare efter skolan så drog jag till cissi, och man kan säga att vi har som sagt tvättat hela dagen! och ja, vi vet att vi är duktig! ;) annars har vi väl bara tagit det lugnt. Om man inte räknar med tvätten då. Det blir dessutom att sova över hos pärlan min idag! :) Nå ne nu jag ta en skön dusch. Om man tänker dom gångerna man har fått springa i trapporna som ett cp. Så ja, det behövs! jag hoppas också att ni har antecknat de jag har skrivit!

ciiiao.
daniel helin

sometimes I feel that you’re not deserving me

Ja, ska man säga. Gick förbi cissi en sväng, sprang ner med henne till tvättis också , jobbigt. Sen satt vi resten av kvällen och snackade skit. goosh, vad jag älskar min pärla! Nåja sen drog jag vid 11 och gick och la mig i sängen. Men var inte heller trött, great! (y) Så sabina ringde mig vid halv 1 och frågade om jag skulle komma förbi henne. Så hon mötte mig, sen gick vi till hon och kollade tv. Sen jag slocknade hos henne vid halv 3. Sen var de bara upp och hoppa klockan 7. Och jag lovar er, var som en död fisk! Sen när vi väl var i skolan så satt vi bara i uppis med jesper,crille o rebecca. Men sen kom lillis och john dit. Och ja, vad började dom inte göra då? Jo började dra upp massa historier som dom har varit med om, snackade om sina kukar och pungkulor osv, fresh! Så vi satt som och lyssnade på de i mer än 1 timme. Så vi gav upp och drog till maten & keeeeeeega. Så nu väntar jag bara på att min pärla ska sluta så jag får vara med hon :) senare mot kvällen så ska jag vara med mitt hjärta. Gissa om att jag saknar han överdrivet mycket! Ne nu ska jag kolla lite till hära, så vi hörs!

daniel


chachaa!

sitter hära hos elin med nåra folks. Men ska snart dra mig vidare till henke där vars de var lite bättre sällskap! Så väntar bara på att sega bryne ska komma och plocka upp mig. Nånå ville bara visa att jag lever. Bättre uppdatering blir det när jag ids.

Jag saknar mitt h j ä r t a! :(

ciiaaao.

du?

mitt liv, mina val. ok?

så dra åt helvete ifrån mitt liv!

u got to leave it all behind

Glömde att säga att det har ju även hänt bra saker.
Har världens underbaraste pojkvän!
& sabina.. Du ska ha ett stort tack!
Som alltid har stått kvar och inte brytt dig om allt skitsnack.


Jag älskar er! <3

slänger in nåra grymt bra låtar (som kanske e gammla?)
men dom får mig iallafall på bättre humör.


love it!



Jag såg redan i dina ögon att du hade lämnat mig

Måste skriva av mig lite, som jag hållt inne ett bra tag. Först vill jag börja med att säga förlåt för allt jag sagt och gjort dig. Vi svor ju på ett föralltid. Vi skulle aldrig släppa taget om varann! Men vad är de vi inte har gjort just nu. Vi har gått åt skilda vägar och greppa tag i andras händer. & klart att de gör ont. För du var verkligen min bästavän! Jag litade/litar på dig upp till hundra procent. Jag sket i vad alla andra sa om dig! Men sen när vi slutade umgås så börjades de snacka igen massa, och jag började tro på vad dom sa. Men nu skiter jag i det! Det är jag själv som bestämmer vad jag vill, tänker inte lyssna på allt skitsnack! För det kan ju dra någonstans! Ja visst jag kan erkänna att jag också har sagt dumma saker om dig, men de va för att jag trodde på allt dom sa. Och än idag ångrar jag mig för alla idiotsaker som jag gjort mot dig.


hur ska jag klara mig nu, utan egna fötter och ben ?
Du var allt för mig, men du vägrar o' se,
vad du betyder för mig, och vem du var för mig
Du är ännu min bästavän med saker förändras snabbt för dig så,
jag måste nog förstå att det aldrig blir vi igen
Men för mig främst är du ännu som en allra bästavän
Hur ska jag klara mig nu?
Alla gånger som du fanns,
jag gjorde många misstag men fick jämt en andra chans
Men kommer du ihåg alla nätter som du rädda mig,
vafan fick du tillbaks?
Jag sa bara att jag älskade dig
Men inget räckte till, det blir nog aldrig vi igen
Det var du och jag mot världen men nu hatar du mig
jag har förlorat mig en halva
Jag är ensam du är lycklig
Fan vad jag saknar, tiderna med dig kommer alltid få mig att le
Men det är nått som fattas, tiderna ska va' fler!




Ska dra upp lite gamla minnen som jag fick dela med dig.


Minns du när de var nån sak på stan då jag var med dig för FÖRSTA gången! vi gick på gojjan och köpte pk och b&j´s och satte oss på stacken och fetta oss. Och redan då insåg jag att du var en äkta vän.

Minns du när vi gick på stan och när dom där grön/blå lamporna var på stan och lisa fick vara våran fotograf, sen fotade vi också nåra "sexiga" kort på henne (Y) sen gick vi o värmde oss i den dära kåtan mitt på stan och där var tobbi och dom dära. och när vi gick och skrev "Linda&carro är snyggast i stan!" överallt på stacken toan,stan, sophusväggen osv. Och senare for vi på davids inflyttnings fest. Fast vi kallade ju då det "pussfest" haha

Minns du när vi for och bada på natten nångång med joel, jacke och robin. vi höll i vandras händer och hoppade från q8:a bron. <3

Minns du när vi for på stan och träffade massa folk å sen var vi med jeppe ett tag och drog på manuella och då du sa:
<3: visste du att ..... är värsta biff ! ;)
Jag: jaa, jag vet ! fyfan ! ;p
<3: aa , o ja har ju sett hans mage live ;)
Jag: *ASGARVAR*
vi hade l3tt bäst humor!





Hade kunnat sitta i evigheter och skriva om dig. 
ge mig en chans till , jag vill säga förlåt.

it was you and me against the world,
i changed who i was for you.
we had so many ways to go,
but nothing lasts for ever'







Jag saknar dig caroline sundqvist <3


u got to leave it all behind

jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera hära. Men har verkligen inte haft ork. Men nu när jag väl sitter hära så kan jag lika gärna skriva nåra rader.

Igår blev de skola för mig, men var bara på 2 lektioner sen drog jag. For och keeeka med carin på frasses. Sen gick jag till h j ä r t a t och var med han ett tag. Där vid kvart över 11 så drog jag och söta sabina mötte mig, & de blev att slagga dära ist. Men ingen skola blev det idag heller. Tänkte att jag skulle hinna träffa danne innan han skulle fa, men vaknar varken jag eller sabina av klockan så får jag helt enkelt ta och skylla mig själv. Nåja var ju med han igår, så jag klarar mig (y)

Ne nu ska jag försöka få gjort lite grejjer innan de blir alldelens för sent.
så vi höres, ciiiao!


jag skrattar idag

hahah, jenny sa just en sak som fick mig verkligen att skratta.
Jenny du är bara för sköööööööön alltså! ;)

RSS 2.0