this pain!

har verkligen inge ork att skriva blogg idag, har så sjukt ont i handen.
de bara värker! & så seeeegt att skriva med en hand -.-


ajaj!

men kan vara snäll & slänga in en lista :)

Var kommer du ifrån? gällivare
Heter? linda
Hur gammal är du? snart 15
När fyller du år? 31 aug.
Jag samlar på? ingenting just nu
Gröna eller röda äpplen? röda!
Vem ringer du när du är arg/ledsen? carin eller jenny
Vilken tid gick du upp idag? eheh, typ 5
Har du sovit i din egna säng inatt? yes
Har du sovit ensam inatt? ja
Har du strumpor på dig nu? de också
Hur svarar du i telefon? olika
Vad ska du göra ikväll? sova
Vad ska du göra imorgon? fara till akuten, köpa hårfärg
Var vill du bo när du blir stor? stor ? ;s
Vad vill du bli när du blir stor? hm
Är det okej att gråta? ja
När grät du senast? igår
Vilken årstid tycker du mest om? sommar!
Laddar du ner musik och filmer från internet? ja
Skulle du göra om du vann en miljon? vars ska vi börja?
Bär du glasögon eller linser? linser ibland
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? nej
Har du piercing? öronen, naveln&läppen
Har du tatuering? nej, men vill ha!
Vill du gifta dig? inte just nu iaf
Vill du ha barn? inte just nu iaf
Solar du ofta? mjaa
Är du bra på att laga mat? är ju kingen! (y)
Gillar du att dansa? jadå
Hur vig är du? lagomt
Tror du på ett liv efter döden? nej
Bor dina föräldrar tillsammans? ja -.-
Är du morgon eller kvällsmänniska? kvälls/natt
Vilken ögonfärg har du? grön/blåa
Vilka hårfärger har du haft? rött, blont,svart,brunt osv..
Är du beroende av något? dig
Röker du? nej
Senaste låten du hörde? lil wayne ft. the game - my life
Vad gör du på helgerna? umgås osv
Brukar du bädda sängen? de är sällan
Vad var det senaste du sa? och the game? :o
Vem kramade du senast? emma tror jag
Vem kysste du senast? lalala
Saknar du någon nu? ja
Vem ringde dig senast? carin
Var du glad igår? nej, förbannad

finland/haparanda - resan

ja som sagt, hade inte sovit nått på hela dagen. så de var verkligen inte min dag, blev sur åt de minsta lilla! jag lovar er ingen hade velat ens vara i närheten av en sån surpilla som ja var då. sov i bilen påväg dit och tillbaka. wellwell, när vi var framme dära så gick vi på i k e a ! jag säger er första och sista gången jag går dit när jag e trött o sur! de var som om man gick i en labyrint, sen när vi väl hade varit o snurrat dära ett tag. så tänkte jag ''är vi inte framme vid kassorna snart?'' & nej som sagt. såg på nån grejj som visade vars man var. & då hade vi bara gått HALVA vägen! gooooosh! sur ja blev! nånå senare for vi på stan o dära inhandlades lite grejjer! :) när vi väl hade varit dära ett tag så for vi o käka på frasses, sjukt äckliga hamburgare! kändes fan som att dom inte hade stekt klart dem! & osten hade inte ens smällt, blä. senare blev de rusta! dära blev det också hem lite nya grejjer! sen for vi på en mack o köpte norsk kallkällarvatten, gött! haha, vet ja skrev lite om de. men känner att jag verkligen inte har ork att skriva i detajl! ;s

nånå idag vaknade ja rätt sent, & de berodde på för att jag hade varit uppe till typ 8 idag, suck! måste verkligen vända tillbaks på dynget, de här funkar inte att sova bort dagarna!

de jag fick med mig från finland/haparanda:

1 par skor
1 par jeans leggins (som var för små, så jag fick ge dom till emma *förbannad!*)
3 par öronhängen
1 halsband
2 tröjjor
3 linnen
massa armband
underkläder
& massa annat småtjoffs!

bjuder på nåra bilder:





i finland


i finland


i finland


emma shoppade inget, utan fick istället med sig hem en kanin! :)


sweet!


i haparanda


i haparanda - bra kamera, yes! eller så inte.


-

ne nu ska jag och emma gå och göra tacos, mums! sen ska vi färga varandras hår, sen blire att slå på en film o fetta oss lite.. mys!

pusstja!

happyface

jo, förresten glömde att berätta en sak i förra inlägget. så ja berättar de här då, att jag & evve är ju vänner igen! :) känns sjukt skönt! för jag mena nu behöver vi inte låssas som att vi inte ser varann, ignorera varandra & inte säga ett piss till varann. så som vi gjorde innan då. så nu har vi planerat att umgås hära nån dag, och de är ett MÅSTE! (:
men då vet ni de i allafall ;)


puss på dig! ;*


pusstja!



here i am again

yes.. nu ska jag ta o berätta mycket grejjer om i helg, så var beredd på ett långt inlägg! :)

fredag - for jag till gällivare tidigt på morgonen. jag och emma på mammas jobb. och där har dom ett vilorum så vi gick och la oss direkt vi hade kommit dit för att vi hade inte sovit nått den natten. så gissa om de var sjuuukt skönt att vila på mammas jobb! senare när vi vaknade så hade jenny kommit dit, så när mamma slutade så for jag med dom på stan och handlade lite :) hehe.. efter de så for ja o jenny till david , & färgade hennes hår blont och sminkade oss! :) och begav oss vidare till tittie. där var typ nån markus o kenneth, kände inte dem :s förutom att markus kom o snackade med mig hela tiden o gick vars ja gick, gissa om de var jobbigt! nånå sen kom firren o david =) surrade med dom ist. & där hade ja tur! senare efter ett tag så gick jag,jenny,david,firren&markus på statoil o köpte korv, haha! såg carin dära också. vi for vidare till markus sen o tittie o carro skulle komma. men dom for ut på krogen ist. o dom skulle bada vi q8 men tydligen inte, eftersom att dom for dit. nånå då var vi hos han o snackade o drack lite. men sen fick vi reda på en sak av jenny. så då tappade vi lusten att vara dära o jag blev sjukt rädd&orolig! o markus däckade ändå på soffan, så ja,jenny & david for till han o kollade film. men ja slocknade lika fort ja la mig sängen, kollade 5 min typ. haha!

lördag - vaknade vid halv elva - elva tiden, av att jenny väckte mig. så lega i sängen o sjukade oss som vanligt, hojja! :P
så sen var klockan vid 1 o david hade ännu inte vaknat så jenny väckte han. så då när han väl hade vaknat slog han på en film ''wallander - jokern'' & den var rätt bra faktiskt! brukar inte tycka om wallander, men nu var ja inte lika kräsen. haha! nånå senare satt vi o fundera på vad vi skulle hitta på, så ja o jenny for o käkade på manuella med robin och jenny.ö =) sen satt vi på stan ett tag , snackade o tog de lugnt. efter de for jag o jenny till david igen, så satt vi dära o då kom david o firren, dom hade köpt öl o de för dom skulle göra om nå i köket, duktiga grabbar! men dom sa att dom skulle bara ta ''nån öl'' men egentligen menade dom ''flera'' för sen när dom hade byggt klart så körde david vidare med öl drickandet, huhu . så ja o jenny tänkte att de är lika gärna vi tar en. & fanny kom ju också dit. så när vi väl hade suttit dära ett tag så vela david hitta på nått . så vi for till henke fast att han inte var hemma, men så klart ringde vi ju o hörde med henke så att de gick bra, o vilket de gjorde :) så cizzi skjutsade oss dit. men innan for david o firren på statoil o handlade lite för vi skulle ju grilla dära o spela kubb :) o vi skulle ju bara vara utanför hans hus för vi hade ju ingen nyckel in. nånå när vi väl var dära då så satt vi på henkes altan, så kände fanny på ballkong handtaget, asså hon tänkte ju bara känna för skujj skull för hon tänkte ju som att inte är de ju öppet, klart han låser den ordentligen. men sjukt nog så hade han inte stängt den helt så den var öppen! :o men vi började inte dricka dära inne för vi lovade henke att bara vara ute. men vi ringde bara o sa de till henke, o att vi bara går in till han när vi behöver låna toan , så de gick å bra. så kom johanna,tobbi & jossan dit också o dom blev bara dära ett tag för sen blev de massa tjaffs o bråk! o dessutom fick jenny höra lite grejjer så då blev ju resten av kvällen förstörd. för ja kände att ja inte kunde gå o ha kul med dom andra medans jenny satt på altan lessen o depp! :/ så då var ja med henne. o försökte få henne på bättre humör men de gick inte. kunde ju förstå henne, för de hade ja heller inte kunat göra om de kom upp nått sånt för henne. så falle,palle,geka,?, och marc kom o plockade upp oss men firren stannade hos henke. btw, så var vi 9 pers i bilen, o for runt på stan o kollade o snackade med lite folk. sen for ja jenny o david till han o la oss. för senare sög de ändå. (n)

söndag - vetinte vad klockan var när ja vaknade. vaknade iaf av att david o jenny kollade film. så ja han se lite av filmen. dom kollade ''wallander - afrikanen'' fattade ingenting av den :s sen kom mami o dom o plockade upp oss så for vi runt o kollade lite, sen for vi till svanparken o kollade, så sjukt söta kaninungar som var dära! bilder får ni se sen. direkt efter de så for vi o käkade på '' la guna'' onödigt för mig att gå in dära, var inte så speciellt hungrig.. nå for på coop o köpte hårfärg ( slingor) de som ja har nu i håret. ska senare duscha o slå på en film som vi har hyrt '' bug'' heter den. förresten imon far ja till finland o haparanda o inhandlar lite grejjer! :) så lite bilder av de får ni imon.

här får ni se lite bilder från ihelg:


gör sig i ordning påväg till tittie.


(y)


i fredas, hos titti. ni måste bara erkänna att dom e så sjukt gulliga!


i fredas, hos tittie. <3


i lördas, hos david.


i lördas, hos david.


i lördas, hos david.


i lördas, hos david. jenny - ja den hära bilden blev ju rätt bra!


i lördas, hos david.


i lördas, hos david.


i lördas, hos david. haha david leker tjur! x)


i lördas, hos henke. david med korven. yeeeh!


i lördas, hos henke.


i lördas, hos david. jag älskar dig <3

i lördas, hos david. lite bilder på jenny som ja fotade :)


<3


<3


<3


<3


<3


<3. snacka om kaxig bild! :P


<3<3


idag, på svanparken. kaninungarna dära, sjukt söta! <3


idag, på svanparken. döllig kanin! :*

de var allt jag hade och skriva o visa idag :)

pusstja!

im moving on

fortsätt du med allt du nu gör, jag går vidare.
tills jag hittar nån bättre! :)

& som emma sa *hoppas det nu linda, för du förtjänar ju nån så mkt bättre! :)

HAPPYFACE!

skriver imorgon om ihelg + bilder! :)

here i come

guh, vilka tider jag vaknar alltså. nej ändringar med de som jag har sagt tidigare. har faktiskt inte gjort nå speciellt idag. för ja menar vad finns de att göra i byn? ingenting, för mig iallafall. för ja menar jag har inte vant mig vid dehära. uppvuxen i stan, och nu dehära? nejnej, linda är ingen bybo! när jag väl vaknade så hade mamma hyrt nån skräckfilm&godis, mums! kommer inte ihåg vad filmen hette. men den var inge läskig iaf :s blivit så less på skräckfilmer, men ändå är det läskigt på nå sätt. aja nu ska jag sluta snacka i nattmössan är så sjukt trött! far nog till nattavaara imon med david och dem!:) om de blir fint väder, annars skulle vi fara på lördag. men de får vi väl allt ta o se. så kommer inte att skriva på hela helgen. bilder blire sen!:)

så ni får ta & ringa/smsa imon sötnosar! ;) , 0738442921 (tillfälligt!)

pusstja!

I will make it on my own

är bara tvungen att lägga upp lite bilder på pigan som jag hade fotat idag. dom blev rätt bra tycker ja! =)









min lilla pärla, jag älskar dig!

ps. grattis emma på namnsdagen idag! :)

i can't..

don't wanna think about it, don't wanna talk about it.
Im just so sick about it, can't belive it's ending this way.
Just so confused about it, feeling the blues about it.
I just can't do without you, tell me is this fair?

This is the way it's really going down.
Is this how we say goodbye?
Should've known better when you came around.
That you were gonna make me cry. 
It's breaking my heart to watch you run around.
Cause I know that you're living a lie.
But that's okay baby cause in time you will find..

What goes around, goes around, goes around, comes all the way back around.

let's have some fun

jajuste glömde bloggandet, haha så bra minne man har! (y) idag har det väl inte hänt så speciellt mycket. vaknade rätt så sent idag. sen gjorde jag och emma käk. mums! jo förresten gjorde om jennys header idag. olofssonjenny.blogg.se ifall ni vill kolla hennes blogg, hon ska ju tydligen börja skriva blogg , haha fåse hur långt hon kommer med de! ;) , såg filmen adrift. kan säga den filmen var sjukt bra! (y) det var en verklighetsbaserad film också. hemskt om bebisen också! :( kan berätta lite vad den handlade om.

En avslappnande kryssning ombord en lyxig yacht utanför Mexicos kust utvecklas till en levande mardröm för de sex vännerna, när ingen tänker på att fälla ner badstegen innan de hoppar in i vattnet.
I takt med att de inser situationens allvar, växer paniken. deras desperata att försöka ta upp sig på båten igen är förgäves och det blir allt mer utmattade. en av tjejerna, amy, är nära en kollaps. kämpande för att hålla huvudet ovanför vatten ytan, kan hon höra sin nyfödda bebis skrika efter henne ombord på båten.

nåväl känner att jag måste börja vända tillbaks på dygnet, de är ju hemskt tråkigt att vara uppe på nätterna och sova bort dagarna. usch nej, sånt gillar vi inte! nu blir de ändringar på sånt. så de här blev bara ett kort inlägg. för nu ska ja slå på en film och sova.



pusstja!

sick of this

asså nu är jag så sjukt jävla less på allt! jag tänker inte fortsätta såhära, varenda kväll sitter man o deppar över dig. & du är glad som alltid, inga problem alls för dig! . de är ju klart de är lugnt för dig. men jag! varför gör jag ens såhära mot mig själv? usch vill bara tillbak till allt gamlat då var allt så mycket bättre, när man var mindre. när man inte ens visste var kärlek var. då hade man alltid så jävla kul. men nu? vad äre nu? jo de finns inte ett skit att göra, de ända man gör just nu är att må dåligt! och blir sårad. & ja, jag var den glade Linda, jag sket i killarna. de var ingenting för mig just då. då umgicks jag bara med vännerna. så sjukt kul man hade då. men jag tänker och jag menar de jag tänker inte fortsätta såhära! de ska ni fåse också. de ska tamefan bli ändringar på de hära! .. var bara tvungen att skriva av mig lite, blev så förbannat less o sur!

over and out
/ L i n d a

tidsfördriv

SENASTE:

1. Dryck: cola
2. Telefonsamtalet: emma
3. SMS: har ingen mobil för tillfället
4. Sång du lyssnade på: lady gaga - starstuck
5. Gången du grät: ett tag sen

HAR DU NÅGONSIN:
6. Dejtat någon två gånger: dejt? haha dejtar inte
7. Har någon varit otrogen mot dig: yes
8. Har du varit otrogen: nej
9. Förlorat någon speciell person: att jag har
10. Varit deprimerad: ja
11. Varit så trött att du somnat sittandes: ja

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
12. svart
13. vitt
14. grått

I ÅR HAR DU:
15. Lärt känna en ny vän: klart
16. Fått ditt hjärta krossat: yes
17. Skrattat så att du har börjat gråta: haha, jo
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: ja
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: ja
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: de också
21. Kysst en kompis: deklart

BLANDAT:
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat IRL: dom flesta
23. Hur många barn vill du ha: två eller tre
24. Har du några husdjur: yes
25. Vill du ändra ditt namn: mja, ne de nöjer jag väl med :)
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: var med isac ett tag sen for jag till malle o dom
27. Vilken tid vaknade du idag: 11
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: kolla film 
29. Någonting som du längtar till: gå ut nian!
30. Senaste gången du träffade din pappa: för typ 5 min sen
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: hm, ingenting just nu. eller jo att vi flyttar från byn!
32. Vad lyssnar du på just nu: fortfarnade lady gaga - starstuck
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: hahahahaha, ja töntjäveln!
34. Vad gör dig irriterad just nu: ingenting faktiskt.

OM DIG:
36. Vad är ditt namn: Linda
37. Singel/upptagen: singel
38. Stjärntecken: jungfru
39. Kille eller tjej: tjej
40. Grundskola: sps
41. Gymnasie: -
42. Högskola: -
43. Hårfärg: ljusbrunt med blonda slingor typ
44. Långt eller kort: kort! (y)
45. Längd: 153
47. Vad gillar du gällande dig själv: att jag snackar alltid så mycket, håller aldrig tyst, och skrattar 24/7 typ, eller iaf när man är i närheten av säääm!
48. Piercings: yes, naveln och där uppe i läppen
49. Tattoos: nej, men de kommer senare
50. Höger eller vänster: höger

DIN FÖRSTA:
51. Operation: nix
52. Piercing: näsan
53. Tatueringen: ingen
54. Bästa vän: johanna berggren
55. Sporten du spelade: brottning
56. Husdjur: katt
57. Vaccination du minns: vetinte
58. Konsert: ingen ? ;s
59. Förälskelse: min första riktiga eller oseriösa?
60. Alkohol du drack: i 5an typ, de var väl hb med moa, haha

JUST NU:
61. Äter du: ingenting
62. Dricker du: cola
63. Är du på väg att: göra klart den hära listan
64. Lyssnar du på: nån låt med kanye west
65. Väntar du på: att åka till happis och inhandla lite nytt

DIN FRAMTID :
66. Vill du ha barn: mja, inte just nu iaf
67. Vill du gifta dig: ja
68. Karriär i åtanke: inga planeringar här inte

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

69. Läppar eller ögon: ögonen såklart
70. Kramar eller pussar: både och
71. Kortare eller längre: längre
72. Yngre eller äldre: äldre
73. Romantisk eller spontan: romantisk
74. Snygg mage eller snygga armar: både, rawr!
75. Tatueringar eller piercingar: tatueringar helst, men isf bara en eller två
76. Känslig eller inte: inte
77. Ragg eller förhållande: förhållande
78. Bråkstake eller tveksam: mittemellan

HAR DU NÅGONSIN:
79. Kysst en främling: yes
80. Gjort något sjukt spontant: jepp
81. Tappat glasögon eller linser: nae
82. Haft sex på första dejten: asså
83. Krossat någons hjärta: mja, de har jag nog faktiskt
84. Har någon krossat ditt hjärta: ja!
85. Har du blivit arresterad: ja, asså när jag har varit full, men ja vet inte om de gills? ;s
86. Dissat någon: yes
87. Gråtit när någon dött: men ja!
88. Gillat din tjejkompis (mer än som vän): fan heller

TROR DU PÅ:
89. Dig själv: ja
90. Mirakel: faktiskt
91. Kärlek vid första ögonkastet: nej
92. Himlen: ;s
93. Tomten: självklart!
94. Att kyssas på första dejten: asså? ;s
95. Änglar: ne

SVARA ÄRLIGT:
97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: nej
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: ja
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: shopping, vännerna & familjen<3
100. Att posta det här är 100% sanning: ja

u make me feel so damn good

dålig med uppdateringen, yes i know. men de är för att jag inte har kunnat skriva när jag har varit hos ronja för hennes internet funkar inte ;s kan börja med att berätta vad som har hänt då under tiden ja inte har varit här.

fredag - emma gjorde mina slingor på morgonen innan jag for till gve, sen var ja tvungen o vänta på mammis jobb tills ronja kom till gällivare, men jenny kom dit senare så jag hade nån att prata med, så vi dog en fika o pratade :) sen kom ronja då så gick vi på stan en sväng sen forbi sabbi o kollade vad hon gjorde, hon var ju ensam hemma hela helgen så :). hade ju inte sovit nått den natten, så gissa om jag var sjuukt trött! & irriterad. så vi for då med bussen till ronja, o gissa vad jag gjorde direkt jag kom till ronja? jo ja la mig i sängen o somnade direkt, vaknade sen vid 12 tiden på natten -.- vaknade av att ronja smällde i dörren när hon kom in. så somnade sen inte fören vid sju på morronen.

lördag - kommer inte riktigt ihåg när jag vaknade, men de var väl någång på eftermiddagen gissar ja. aja, iallafall så for jag och ronja till henke , där var firren också. så grillde henke, så vi käkade där. härligt, yes! så vi blev väl dära till 22:00 nångång, så begav vi oss vidare till robin och vänta tills bussen gick , + att ronja vela också träffa han. så for vi till stan då men lika dött som vanligt. *suck* vi blev bara dära ett tag sen kom ronjas låssas farsa o hämta oss, sen slog vi på en film och slockande.

söndag -  gjorde vi ingenting typ, bara chillade o de mest. vi for till gällivare en snabbis o kollade om de var nå roliga folk, men de var de inte som vanligt -.-. vi hade så tråkigt så att vi mötte jenny vid malmbergsbacken , hon hade tydligen gått ifrån kåkstan. värst vad hon låssas ha blivit duktig! ;p sen for vi vidare till ronja o än en gång slog vi på en film o somnade till den.
 
måndag - vaknade ja vid 6 tiden, ja, jag vet jag ska vända på dygnet! men iallafall så gjorde vi oss i ordning. sen när vi var klar så väntade vi bara på att sega ida skulle ringa. till slut gav vi upp så vi bestämde oss för att promenera ifrån malmsta till gällivare. s t o l t ! sen när vi var väl framme så fyllde ronja på sin mobil så vi kunde ringa runt till folket. efter de så gick vi på stan, då träffade vi sabina och sanna, stod vi där o pratade med dom, efter de gick vi vidare till hägen, för ronja skulle träffa f men hon ångrade sig så vi gick tillbak till stan, då ringde vi och hörde vars sabina o sanna var så gick vi tillbak o pratade med dom ett tag tills ida skulle komma med bussen. sen när hon väl kom så gick vi o satt oss vid unf. usch hatar de stället! men vilka fort var vi tvungen att fara hem just när ida hade kommit, vilken otur! men vi han iaf gå på stan ett tag, så mötte vi tompi o marc , ovanligt o se att dom promenerar runt stan, man e ju van o se dom åka bil. men tompi sa att dom tydligen gick en kvälls promenad. aja, duktiga grabbar (y) så vi gick mot kp o satt dära ett tag o pratade. sånt kan behövas ibland. efter ett tag så kom ronjas låssas farsa o hämtade oss, så for vi till hon o fikade, satt oss vi datan. sen gick vi upp till hennes rum o slog på en film o gissa vilka som var på svammel humör då? jo en viss linda o ronja! haha, de är vi alltid! ronja rinde massa o frågade världens sjuukaste frågor. och sånt tar vi inte upp här. huhu.. nåväl sen somnade vi till slut.

idag - vaknade jag vid 11 tiden så satt ja igång en film kände mig fortfarande sjukt trött! men kunde inte sova vidare eftersom att pappa skulle hämta mig vid 12 tiden. när han väl hämtade mig så for jag vidare till amanda ett tag o kollade vad hon hade för sig. men de var ju som vanligt. satt bara vid datorn. när klockan var vid 4 så plockade pappa upp mig så for vi hem. snacka om att man har saknat sin emmsi något mycket! aja nu ska jag iaf försöka övertala emma att hon ska slinga mitt hår, vilket hon inte kommer att göra, men värt ett försök iaf! ;) sen blire att kolla film adrift, den var tydligen skit bra sa emma, men man får väl ta o allt se! :)

slänger in nån bild ifrån ihelg :


snea bilder, jag vet. de gillar vi! ('h




upp och ner, de gillar vi också! 8)

pusstja!


let's play a love game

de hära blir ett kort inlägg, skulle bara säga att jag lever, och  nu har jag fått mina slingor, nu ska de bara smetas på håret, sen är de klart. bara om nån gullig hade idas göra det. vilket jag tror att emma kommer att få göra :)



pusstja!

jag saknar er!

usch, tänk hur man kan sakna er så mycket fast att de har gått över 2 år! de e sjukt. mormor&morfar ni fanns alltid där när man behövde er. ni såg alltid till att jag inte var hungrig,jag fick pengar när jag behövde, du beställde kläder åt mig. jag fick komma och sova hos er fast att klockan var 4-5 på morgonen. ni var så jävla underbar! men de enda jag gjorde var att skrika åt er. bad er dra åt helvete, skrev hora osv. för att jag inte fick som jag velade. men egentligen jag kan ju inte tro att jag kan få allt här i världen. och nu när jag tänker efter så är jag så jävla nöjd av de ni gjort för mig osv. har sån sjukt ångest nu! och har fortfarande inte glömt bort mormor när du sa till mig ''tänk när vi dör linda, hur ska du klara dig då?'' hojj! :'(

5/3-07 & 3/5-07 > datum att minnas! <3
jag älskar er så fruktansvärt mycket!
glömmer er aldrig.

falling down

sorry, att jag har varit dålig med bloggandet! men de ska jag bli bättre på. igår var jag med denice, snacka om att man har saknat denna brud. aja , men iallafall så mötte jag hon vid tågstation så gick vi på stan och kikade & pratade allt mellan himmel och jord. dessutom mötte vi elin och ellinor. det var ett tag sen man såg dem. stod vi dära och pratade med dom ett tag. sen gick vi vidare o kollade om vi såg nå andra roliga, men inte det. så hade vi gått runt stan ett tag så vi blev less så vi for på statoil och hyrde film, nån rysare. sen skulle vi till kp så mötte jag david stod och pratade med han en snabbis sen blev de kp. för denice gillar bara dems godisar (intressant jag vet. haha) så for vi till denice o satt på datan , efter de slog vi på filmen , mys!

pusstja!

and words can't bring me down

just lift me up!

Vaknade vid 2 tiden idag , och var fortfarande trött. Men jag gick upp ändå , gick vidare till david där vart jenny var som sagt. Hämtade mina kläder och satt dära o pratade ett tag. Sen drog jag , jenny & amanda till stan . Fyfan vad snygga jeans leggings jag hittade på jive, & dom blir mina imorgon! :) det måste ju inhandlas sommar plagg! innan somaren försvinner från gällivare, för vi har ju så jäkla kasst väder , bubub! men än så länge så har de varit bra väder sen måndags typ. aja, imon blire iaf gve, och köpa min jeans leggings som jag sa innan då. & mjukglass på det! smack!  nånå nu ska jag kolla lite annat hära sen sätta mig framför tv och somna framför den.




i wish it could be like before.
but we will make this together

Rubrik

Idag vaknade jag vid ett tiden, niklas väckte mig. Och klockan 06:00 for carin till piteå, & jag saknar hon redan! Nånå hoppas att hon har de kul där. Senare for jag till david , där jenny var. Satt dära ett tag lyssnade musik och spelade kort & pratade om allt möjligt. Senare for ja och jenny viadare till amanda. Satt dära ett tag o chillade . Efter de for vi o käkade. Och sen kom vi tillbak till amanda. & satt hos hon ett tag, men jenny for senare. Ja och nu sitter vi hära och har just varit på gojjan och hyrt film åde. mys! nåne nu ska ja kolla vidare hära, blev ett kort inlägg hära, men de får ni leva med.

pusstja!

RSS 2.0