-

jag saknar dig, c.

jag vill, men jag kan inte..

bättre uppdatering blire sen.

0730582556 (mp)


It's to hard

vill bara inte inse att jag fortfarande saknar dig..

du går mig verkligen på nerverna!

vafan går du och säger till hon/han att jag hatar hon/han när de var förfan du själv som BÖRJADE säga att du hatar hon/han. Vågar du inte stå för de själv eller. Tycker bara att det är sååååå jäkla lågt av dig. Men nu ska du väl komma med dina ursäkter om att du var så jäkla full igår och inte minns nått. Men som sagt lilla vän man kan inte alltid skylla på alkoholen, eller att du inte har sagt det. För jag vet helt 10000000 på att det är du som har sagt det! usch.. istället för att snacka om mig så kan du ju prata om dig själv förhelvete! usch är så jäkla förbannad så.. gjkdfgnkdfgjkn!

Det där kändes bra att skriva av sig om hur sur jag är! (y)

Nå igår var jag med hjärtat mitt och senare med underbara elin och cissi! :) kollade film och bara tog de lugnt. Jag cissi o sara for på rimi och inhandlade lite tjockismat ;) sen köööörv på statoil, göödans! sen körde sara då mig till hjärtat! Nå idag beger jag mig vidare till granhult med några stycken. Så ni vet vad som gäller 0730582556 (mp)

pöss!

don't give a shit, don't ever judge me.

chacha, blev ingen skola för mig i dag heller som jag hade tänkt mig. Men imon blire gällivare för mig. Måste inhandla lite nytt.. & när morsan får löningen så hade tänkt vara hennes "bästavän" imorgon! ;) dessutom så ska jag vara med världens underbaraste imon efter skolan ett tag, sen så ska jag vara med elin l & cissi! (y) så hade vi tänkt fixa oss en myskväll, och fetta oss med godis, chips osv. Bara prata och ta de lugnt. För det behövs, och snacka om att man har saknat dom två. Har inte varit med elin l på ett jävla bra tag sen. Tror fan i mig att de var förra vintern som jag var med henne sist. Jag hoppas att ni antecknar? haha

Juste, har ju dessutom fixat o trixat lite med bloggen som ni kanske märker. Vart less på min förra, var ju så tråkig färg, bara svart och vitt (deprimerande). Så nu har jag iaf stoppat lite mer färgglatt.

Fyller på mobilen imon så ni vet vad som gäller,
sms/ring 0730582556 (mp)
Ne nu ska jag ta och hoppa i duschen. Natti!

d a n i e l h e l i n <3

jo måste bara säga..

att nå finns det jävligt omogna idioter alltså,
speciellt du alltså! ;) tjooockiiiiz!

nästa steg

Jajuste, glömde att säga att det blir nog att göra hål i tungan på fredag!
bara jag är lika modig då som jag är idag ;) wellwell, let us se!


sprängs!

kommer jag att göra inom kort! Är så sur så att jag hade kunnat slå ihjäl den första jäveln som säger nått åt mig. Fan varenda jävel värkar ju ha vaknat på fel sida. & en som står mig väldigt nära är helt plötsligt skit irriterad på mig! och har inte ens gjort hon/han nånting.. äh skiter i vilket. Har lärt mig att man inte ska hålla på krusa folk hela tiden.

Nåja, idag blev det ingen skola idag heller. När man går och lägger sig kl 5 på morgonen då man ska vakna. Och det är ingen idé för mig att gå till skolan om jag inte har sovit, för då kan jag säga er att det är ingen idé att säga det minsta lilla jävla ord till mig utan att jag skäller ut den. Så idag hade jag tänkt att jag ska gå och lägga mig lite tidigare än klockan 5 iallafall. Ne nu ska jag bege mig vidare till tvättis sen duschen nästa! så vi hörs!


slänger in en bild på hjärtat
bara för att jag saknar han så förjävligt! ♥

pojken min

det går inte att beskriva exakt hur jag känner
för mina känslor bara växer och växer
jag ser bara en framför mig och det är du
jag saknar dig, och jag vill vara med dig nu

orkar inte blogga

så slänger in en lista istället.

Saker ni inte visste om mig

Jag har insett att min senaste kyss var -
med underbaraste pojke <3
Jag pratar - när jag har nått att säga
Jag avskyr - just dig
Min/Mina bästa vän/vänner är - dom bästa som finns
Min första riktiga vän heter - johanna berggren, var det
Kärlek är - det finaste som finns
När jag borstar tänderna - kollar jag i spegeln
När jag lagat mat- så äter jag?
Jag tänder på - daniel helin
Jag är rädd för - att bli lämnad
Den värsta känslan är - när man bråkar med den man älskar
Den bästa känslan är - att vara med daniel
Jag är bäst på - allt, haha
Jag är sämst på - att rita
Om jag var ett djur skulle jag vara - -
Min mobiltelefon är - ful och konstig
När jag vaknar på morgonen - kollar jag på klockan
Just nu tänker jag på - vad jag ska svara på den hära frågan ;s

det är nu som jag har insett

Jag tänkte hela tiden jag var dum som inte fattat,
all den blindhet som jag levt under ett tag.
äkta vänner lämnar inte, och fryser ut en totalt.

u are disgusting!

hahahahaha, kan inte mer än att sluta skratta åt dig!

-


jag älskar dig pärlan min! ♥


vilken lättnad!

jag tror nog att jag är världens lyckligaste idag!
För de är nu jag har insett vilka mina riktiga vänner är.

Vaknade idag vid 12 tiden och då for jag och amanda typ direkt och fikade på nyfiket, göttans! Sen blev de en solning på de med! (y) det behövdes verkligen. Ska sen på fredag köpa ett solkort (10 ggr) och bli meeega bryyyn ;) me like! Så nu väntar man bara på att man ska vara med göllungen cissi! :)  Ne nu ska jag dra mig vidare till sabina tror jag..

pössssss!
kärlek stavas daniel helin <3


har inte haft nån lust alls

.. att blogga. Så nu tänkte jag skriva några rader, medans jag orkar. Igår var jag med söta fanny och sabina, och vi gjorde tamefan inte ett skit. Förutom att vi satt hos sabina och dunkade musik. Sen for jag till hjärtat och sov över där :) och inatt blire att sova utan han, så tomt :(  *fäller en tår* ..

Nåja idag for jag från han vid halv två tiden drog till ammiz ett tag och gjorde inte ett skit som vanligt. Sen drog jag vidare till petra och kollade film, kommer inte ihåg vad den hette. Men bra var den då fan! :o typ värsta böl filmen. Sen drog vi en repa igenom stan. Men det var lika dött som vanligt! Ne nu ska jag ta och ringa hjärtat, så vi får höras. Sakna mig inte allt för mycket ;) för man vet aldrig hur länge de tar innan jag uppdaterar här igen.

pösssssssssssss!
Jag älskar dig daniel, <3

ärligt talat så saknar jag faktiskt dig..

-

RSS 2.0